Marija Šerifović ipak neće odgajati sina sama: Pored Verice, tu je i...

Marija Šerifović ipak neće odgajati sina sama: Pored Verice, tu je i...

Autor: | 08/01/2024

0

Marija Šerifović ima neophodnu pomoć

Interesovanje za sina Marije Šerifović ne jenjava, nedeljama nakon što se saznalo da se pevačica ostvarila kao majka preko surogat-majke.

Instagram

 
 

Početkom decembra Mariji se ostvarila velika želja i postala je majka malenog Maria, a od tada pisalo se o procesu surogat majčinstva, i koliko košta, kolicima koje je pevačica pazarila, ali i čoveku koji je otac mališanu.

Pročitajte: Desilo se brže nego što je iko planirao, sin Marije Šerifović upoznao najbitnijeg muškarca u svom životu - Bilo je jako emotivno

Kako prenosi Telegraf, komšije Marije Šerifović ispričale su kako se pevačica snalazi u novoj ulozi, i imali su samo reči hvale za nju.

Instagram

 

Komšije viđaju Mariju i Maria na terasi, ili u šetnji, a mnogi su rekli da se pevačica iz prodavnice najčešće vraća rukama punih bebi hrane ili pelena.

Svoju ulogu shvatila je izuzetno ozbiljno, i redovno je posećuju prijatelji koji joj pomažu oko bebe.

Pročitajte: Samo neki stresovi - Marija Šerifović imala neprijatan let sa sinom za Srbiju, nije vredelo što su išli prvom klasom

Novopečena baka Verica se preselila kod Marije, a neophodnu pomoć pevačica dobija i od mnogo prijatelja. Komšije kažu da je Marijin vozač konstatno uz pevačicu ali i da najčešće viđaju Jovanu Pajić.

Kako su njih dve izuzetno bliske, nije ni čudo što Jovana aktivno učestvuje u bebinom životu i pokušava da olakša drugarici što više može.

Instagram

 

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Edvin Kalić

Slične Vesti

Najnovije vesti