Milena Radulović otkrila kako je roditeljima saopštila da je silovana: Tatu sam odvela na reku, a mama...

Milena Radulović otkrila kako je roditeljima saopštila da je silovana: Tatu sam odvela na reku, a mama...

Autor: | 05/12/2023

0

Milena Radulović otkrila kako je roditeljima saopštila da je silovana

 

Posle njene bolne priče, koja je šokirala sve ljude zdravog razuma, u Srbiji više ništa nije bilo isto. Milena Radulović nazvala je stvari pravim imenom, i to je uradila hrabro, iako joj nije bilo lako.

Njena bitka za pravdu traje od 16. januara, kada je podnela tužbu protiv čoveka kojem je najviše verovala, Miroslava Mike Aleksića.

Ata Images

 

Učitelja glume optužila je za silovanje koje se, kako je navela, nije dogodilo samo jednom. I nije se desilo samo njoj, jer su se ubrzo javile još neke devojke, sa istim optužbama.

U Palati pravde pre nekoliko dana završeno je njeno svedočenje. Više od deset sati Milena je provela stojeći u sudu. Odgovarala je na pitanja sudije, odbrane, advokata, ali i onog koga je tužila.

Pročitajte: Bio je 15 godina u braku sa voditeljkom, deca ostala sa njom - Novi dečko Milene Radulović je Ognjen Janković

Mlada glumica gostovala je u “Uranku” kod Jovane Joksimović gde je otkrila kako se oseća posle svega. Između ostalog, ispričala je i kako je saopštila roditeljima za najmučniju epizodu u njenom životu.

- Prvo sam rekla majci, i ona je pala... Bila sam svesna da moram da kažem i tati. Mislila sam da će ga ubiti...

- Spremala sam se sa svojom terapeutkinjom, pošto mami nisam baš rekla na najbolji način. “Što ti budeš mirnija i staloženija, takva će biti i njegova reakcija”, objasnila mi je terapeutkinja. Tako sam i uradila. Tata ima gliser, rekla sam mu dok smo bili na reci.

K1 TV screenshot

 

Pitali su što im nije rekla ranije, otkrila je Milena, na ivici suza.

- Najviše im je žao što sam ja to prošla sama. Ali, dok mi se to dešavalo nisam uopšte imala ideju da mogu nekome da kažem. A onda su silne godine prošle...

- Pokušavala sam da pobegnem od prošlosti, da živim novi život. Smatrala sam da ću ih, ako kažem, samo nasekirati. Ako već nisam tražila pomoć kada sam mogla i kada je trebalo, zašo ja sada njih da zabrinem?

Pročitajte: Hrabra Milena Radulović - Osećala sam se prljavo, povredio me je kao niko u životu

Psiholog ju je dugo nagovarao da to učini. Ali...

- Nisam rekla ne zato što mi mama i tata neće verovati, oni menevole najviše na svvetu, nego zato što sam bila svesna da ne mogu da mi pomognu i da će i oni da nose taj teret. A nisu ni za šta krivi... Primetili su da se nešto dešava.

Ata Images

 

- Mama me je hiljadu puta pitala šta mi se desilo, gde mi je samopouzdanje, ali naravno da joj nije padalo na pamet ovo...

- S druge strane znala sam, kada im kažem, da život svima nama više neće biti isti. Žao mi je što im nisam rekla ranije, da, ali važno je da se niko ne zavarava da se od toga može pobeći.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Ata Images

Slične Vesti

Pročitajte još

Najnovije vesti