Jedan od retkih roditelja koji je slušao: Branislav Lečić otkriva zašto je ispisao decu iz škole Mike Aleksića

Jedan od retkih roditelja koji je slušao: Branislav Lečić otkriva zašto je ispisao decu iz škole Mike Aleksića

Autor: | 18/01/2021

0

Od kada se Milena Radulović oglasila i javno progovorila o stvaričnom iskustvu, koje je doživela kao sedamnaestogodišnjakinja, mnogi glumci izneli su različita iskustva vezana za školu glume Miroslava Mike Aleksića.

Branislav Lečić tokom gostovanja u "Jutarnjem programu" Prve televizije otkrio je da ima upečatljiva sećanja na "školu iz pakla", Mike Aleksića.

- Roditelji su decu upsilivali jer je on bio na glasu, korisno je bilo, čak je i taj njegov metod tretiran kao nešto što disciplinuje decu i što skreće pažnju od svih igrica i svega što rasipa pažnju, ka nečemu što je korisno, da se čita, da se uče tekstovi, da se nastupa i da se oslobodi straha - počeo je svoju priču Branislav Lečić, koji je jedan od retkih roditelja, koji je čuo svoju decu, koja su o toj školi imala šta da kažu.

Pročitajte: Branislav Lečić - Dođe trenutak kada si ljubavi gladan, ali je nema dovoljno

- Ja sam iz iskustva glumca to želeo i zajedno sa svojom prvom suprugom sam i Ivana i Anu u godinama kad su pošli u školu dao tamo. Bili su godinu dana, ali reakcije mog sina, a boga mi i ćerke su bile takve da im je smetalo što viče na času, vređa, čak je postojao i jedan incident koji se desio na kraju godine. Moj sin stežući pesnice od nekog naboja i mržnje, udario je Miku nogom u cevanicu. Sin mi nikada nije bio agresivan, ne znam zašto bi se tako ponašao, ja sam poslušao decu i rešio da ih izdvojim iz škole koja ih muči. To iskusvo mi je ostalo zapečaćeno - ispričao je Lečić.

Mnoge devojke koje su se oglasile nakon Milenine priče, istakle su da je jedan od najvećih strahova bio od roditeljske reakcije. Ipak, Branislav Lečić pokazao se kao jedan od onih roditelja koji ima sluha za ponašanje i potrebe svoje dece. Čim je uočio promenu u ponašanju sina, shvatio je to kao crveni alarm i decu ispisao iz škole.

Voditeljka Zorana Minčić, koja je takođe pohađala školu Mike Aleksića ispričala je svoje iskustvo na "Facebook-u", a njena priča o priznanju porodici imala je nešto drugačiji epilog:

- Utekla sam ženski, lukavo i lako, i najgore je što niko u porodici nije verovao meni, već uglednom prijatelju - kaže voditeljka koja je "za dlaku" izbegla Mileninu sudbinu, u pomenutoj školi.

Upravo ovakvi primeri mogli bi dati odgovor na pitanje o tome zašto su devojke ćutale. Društvo je neretko "nedostupno" za ženske vapaje, nespremno da ih zaštiti i da potporu. I upravo zbog toga Milenina borba je revolucija, jer je jedna mlada žena, ustala u ime mnogih koje nisu imale glasa da ispričaju svoju priču.

Pročitajte: Ispovest Milene Radulović ledi krv u žilama - Silovao me Mika Aleksić kada mi je bilo 17, i to ne jednom!

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs ATA Images, Instagram