Milena Radulović godinama je čekala ovaj dan: Borba za istinu je konačno počela

Milena Radulović godinama je čekala ovaj dan: Borba za istinu je konačno počela

Autor: | 20/01/2021

0

Konačno je došao dan koji je čekala - Milena Radulović stigla u tužilaštvo

Glumica Milena Radulović hrabro je ustala ispred mnogih žena i sa još pet devojaka podnela prijavu protiv Miroslava Mike Aleksića. Da bi se izborila za pravdu, Milena Radulović stigla je u 11 časova u Palatu pravde u Beogradu, kako bi pred sudom dala konačnu izjavu. Ovo je ujedno prvo javno pojavljivanje hrabre glumice, nakon priznanja, koje je uzdrmalo domaću javnost.

Pročitajte: Posle Milene Radulović oglasila se i Hana Selimović - Iz škole Mike Aleksića izašla sam obeležena traumama

ATAImages

U potresnoj ispovesti, Milena je otkrila da je kao učenica škole glume Mike Aleksića godinama trpela nasilje, koje je preraslo u silovanje, kada je imala sedamnaest godina. Milena je u Više tužilaštvo stigla u pratnji advokata, kako bi svoju priču ponovila na sudu.

Aleksić je u ponedeljak saslušan u tužilaštvu, kada je negirao krivicu. Njemu je nakon toga određen pritvor do 30 dana. A kako prenose domaći mediji, posle Milene, Aleksića je prijvailo više od 20 učenica, koje su godinama živele u strahu.

Pročitajte: Ispovest Milene Radulović ledi krv u žilama - Silovao me Mika Aleksić kada mi je bilo 17, i to ne jednom!

ATAImages

U ispovesti za "Blic" Milena je govorila o svom stravičnom iskustvu, a njena priča javnost je "podigla na noge". Mnoge devojke ohrabrene Mileninom pričom oslobodile su se svoje traume, a mlada glumica baš tu žensku hrabrost istakla je kao svoj najveći ponos.

- Neizmerno sam ponosna što devojke i ja posle određenog vremena zajedno stajemo ovome na put. Ovo nije „me too” pokret, apelujem da govorimo o silovanju maloletnih lica, monstruozno izmanipulisanih od strane narciosidnog psihopate, koje je Aleksić pripremao za čin odmalena. Moje obraćanje javnosti usmereno je na podršku svih prethodnih žrtava (a ovo traje 35 godina) da se jave tužilaštvu, bez straha, jer će naići na profesionalan rad i pristup, kao i na sve žrtve bilo kakvog seksualnog uznemiravanja ili silovanja. Niste same, nijedna devojčica, devojka ili žena ne sme da proživi, ili ne daj bože proživljava bilo šta slično - kaže Milena Radulović.

Pročitajte: Klupko se odmotava, Iva Ilinčić - Mika Aleksić me zlostavljao, ćutala sam 6 godina, ni roditeljima nisam rekla

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Miléna Radulovic (@mileena_radulovic)

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs ATAImages, Instagram

Najnovije vesti