Oglasio se glumac Radovan Vujović, bivši dečko Milene Radulović (foto)

Oglasio se glumac Radovan Vujović, bivši dečko Milene Radulović (foto)

Autor: | 18/01/2021

0

Milena Radulović i Radovan Vujović, u julu 2020. godine stavili su tačku na svoju petgodišnju ljubav. Javnost je bila tužna i razočarana, a glumački par nije želeo da iznosi detalje svog privatnog života. Pošto se proslavila u filmu „Balkanska međa“, glumica se odselila u Rusiju i tamo nastavila svoj život. Par je verovao da je njihova ljubav jaka i da će uspešno prebroditi distancu.

- Milena je oformljena glumica i trenutno snima film u Rusiji, a ima posla i kod nas. Drago mi je što ostvaruje internacionalnu karijeru. Jedno drugo savetujemo i saradnici smo jednako kao što smo partneri. U svakom slučaju, posao ne utiče na našu vezu ‒ rekao je prošle godine Radovan Vujović za „Story“.

Pročitajte: Ljubav nije preživela emotivnu distancu - Raskinuli Milena Radulović i Radovan Vujović

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Miléna Radulovic (@mileena_radulovic)

Iako su bili sigurni da će ljubav pobediti sve, Milena je odlučila da je vreme za nove početke, bar kada je o emocijama reč. S obzirom na to da je njihova ljubav bila jaka i da je par delio brojna zajednička interesovanja, kao i prijatelje, ostali u dobrim odnosima. A to se pokazalo i sada, kada je Milena odlučila da javno iznese sve detalje o bolnoj istini koju je preživela pre devet godina.

Vujović je na svom "Instagram" profilu postavio fotografiju koja je privukla veliku pažnju. Naime, on je šerovao jedan od postova u kom se ohrabruju devojke, koje su prošle kroz isti pakao, da zlostavljanje i silovanje prijave policiji.

foto: Boško Karanović

- Ukoliko date izjavu policiji, možete biti sigurni da će ona ostati anonimna ukoliko to želite. Tim putem želim da pozovem sve devojke koje imaju bilo kakvo iskustvo seksualnog zlostavljanja od strane Mike Aleksića da mi se obrate. Ja ću ih povezati sa sjajnim ljudima iz policije koji rade na ovom slučaju. Ovo je važno da naznačim, kako se ne bi dovelo slučajno u pitanje procedura policije koja je vrlo profesionalno, pedantno urađena i koja garantuje anonimnost. Upravo dolazim iz policije gde sam zvanično dala izjavu sa još jednom devojkom čija će priča ostati anonimna - napisala je jedna od devojaka koja je, takođe, prijavila Aleksića za silovanja. Radovan je njen post šerovao kao znak velike podrške svojoj bivšoj devojci, sa kojom je ostao prijatelj.

Pročitajte: Ispovest Milene Radulović ledi krv u žilama - Silovao me Mika Aleksić kada mi je bilo 17, i to ne jednom!

foto: instagram printscreen @radovan_vujovic

- Naravno da je to sve za mene bilo, i dalje jeste, i šokantno i potresno i bolno. Pošto sam sa Milenom bio u vezi preko četiri godine i pošto je jako dobro poznajem kao čoveka ni jednog trenutka nisam imao dilemu koga da podržim - rekao je Radulović u emisiji "Među nama" i dodao:

- To što su uradili Milena i te devojke, ispred kojih je ona stala, je apsolutno herojski čin. Z sve to je potrebna hrabrost koju retko ko od nas ima, ako ćemo da budemo iskreni. Milena jeste neustrašiva. Ona je hrabra jedna žena, istrajna. Vest je bila šok zato što je sadržaja takvog kakvog jeste. Ali taj njen potez za mene uopšte nije bio iznenađenje. Jer znam ko je ona, znam na šta je sve sposobna - rekao je glumac.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs M.M./ATA Images

Slične Vesti