Podrška Mileni Radulović, važan svedok: Saslušan Radovan Vujović

Podrška Mileni Radulović, važan svedok: Saslušan Radovan Vujović

Autor: | 30/01/2021

2

Radovan Vujović saslušan je juče u Višem tužilaštvu u Beogradu, kao jedan od dva ključna svedoka u nastvaku procesa koji se vodi protiv Milorada Mike Aleksića (68). Poznati glumac, inače bivši dečko Milene Radulović, koja je hrabro odlučila da javno ispriča kroz kakav pakao je prolazila pohađajući poznatu školu glume, odmah je stao uz svoju nekadašnju emotivnu partnerku. 

Pročitajte: Oglasio se glumac Radovan Vujović, bivši dečko Milene Radulović (foto)

ATA Images

 

- Naravno da je to sve za mene bilo, i dalje jeste, i šokantno i potresno i bolno. Pošto sam sa Milenom bio u vezi preko četiri godine i pošto je jako dobro poznajem kao čoveka ni jednog trenutka nisam imao dilemu koga da podržim - rekao je Radulović u emisiji "Među nama" i dodao:

- To što su uradili Milena i te devojke, ispred kojih je ona stala, je apsolutno herojski čin. Z sve to je potrebna hrabrost koju retko ko od nas ima, ako ćemo da budemo iskreni. Milena jeste neustrašiva. Ona je hrabra jedna žena, istrajna. Vest je bila šok zato što je sadržaja takvog kakvog jeste. Ali taj njen potez za mene uopšte nije bio iznenađenje. Jer znam ko je ona, znam na šta je sve sposobna - rekao je glumac, koji je juče saslušan u Višem tužilaštvu u Beogradu. 

Radovan Vujović saslušan, njegovo svedočenje veoma važno 

Prema nezvaničnim informacijama, Radovan Vujović je u Višem tužilaštvu u Beogradu govorio o onome što mu je Milena pričala o seksualnom zlostavljanju u Aleksićevoj školi glume, piše "Kurir". Osim njega, u tužilaštvu je svedočila i jedna mlada glumica koja je išla u školu glume u vreme kad i Milena.

- Saslušanu glumicu Aleksić nije fizički i seksualno zlostavljao, ali ona ima saznanja o periodu kada je Milena išla u tu školu. Govorila je o vulgarnostima i prostotama sa seksualnom konotacijom koje je on izgovarao svojim učenicama. Ona ima određena saznanja iz perioda kada je u školu išla i glumica koja je reditelja optužila za seksualno zlostavljanje. Videla je i čula neke stvari, svedočila je o vremenu o kom je i Milena govorila - kaže izvor iz istrage za ovaj dnevni list.

Pročitajte: Ispovest Milene Radulović ledi krv u žilama - Silovao me Mika Aleksić kada mi je bilo 17, i to ne jednom!

Tokom naredne nedelje iskaz u tužilaštvu trebalo bi da da i maloletna Aleksićeva učenica koja ga je optužila da ju je zlostavljao.

- Ona će imati status posebno osetljivog svedoka i tokom naredne nedelje trebalo bi da u tužilaštvo stigne veštačenje psihologa i psihijatara koji treba da ocene da li je sposobna da govori o onome kroz šta je prošla. Takođe, očekuje se da tokom naredne nedelje policija tužilaštvu dostavi nove krivične prijave, koje su posle privođenja Aleksića podnele nove oštećene. Najverovatnije će istraga biti proširena - dodaje sagovornik.

Komentari (2)

Loading
Mia 22:58 01.02.2021
Odgovori

Bravo za sve!! Hvala Mileni i svima!! Radite za sve mlade i za buducnost nase dece!! Beskrajnooo hvala

hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti

Najnovije vesti