Ispovest Milene Radulović ledi krv u žilama: Silovao me Mika Aleksić kada mi je bilo 17, i to ne jednom!

Ispovest Milene Radulović ledi krv u žilama: Silovao me Mika Aleksić kada mi je bilo 17, i to ne jednom!

Autor: | 17/01/2021

0

Milena Radulović silovanje trpela godinama!

Glumica Milena Radulović (26) odlučila je da progovori i ispriča šta je godinama proživljvala dok je pohađala čuvenu školu glume kod Miroslava Mike Aleksića (68). Milena je Aleksića prijavila policiji, a u prijavi je navela da je od svoje 11 godine pohađala pomenutu školu glume i da je on krajem 2012. godine, dok je pohađala grupni čas (tada maloletna) poljubio, bez njenog pristanka.

Zlostavljanje se, kako je otkrila, nastavilo i tokom sledeće godine, a kao opravdanje je koristio da je to iz "pedagoških razloga i da se tako izaziva iskrena reakcija za buduću glumicu". On je Milenu dodirivao i silovao dok je imala individualne časove glume. Nesrećna devojka napustila je školu monstruma 2013. godine i upisala Fakultet dramskih umetnosti, piše "Blic".

Pročitajte: Prebolela raskid - Milena Radulović je konačno ponovo nasmejana, a evo šta je razlog za to (foto)

- Posle teške unutrašnje borbe, neke hrabre devojke i ja rešile smo da stanemo na put mračnom krugu zlostavljanja. Nećemo odustati - napisala je Milena na svom "Instagram" profilu, a podrška njenih kolega i ljudi iz javnog sveta usledila je munjevitom brzinom. Miodrag Radojičić, Danica Maksimović, Marijana Mićić, Nina Janković, Danijela Vranješ, Ivan Bosiljčić, Ivan Mihajlović, Boki Perić, Milena Vasić, Nikola Rokvić, Sofija Milošević samo su neki od poznatih koji su Mileni uputili reči podrške.

- Šest godina sam bila u školi Mike Aleksića kada me je silovao. Imala sam 17 godina. To se nije dogodilo jednom. Ponavljalo se - rekla je Milena u svojoj ispovesti. Mika Aleksić prvi put je silovao početkom novembra 2012. godine. Imala je 17 godina, a on 61.

foto: Boško Karanović

- Do tog trenutka nisam pomislila da je takvo nešto uopšte moguće. Nisam ga poznavala takvog i u tom periodu bila sam ubeđena da sam jedina i sama. Bio je to šok. Slom! To je za mene bila druga porodica. Zaista! - kaže Milena. O detaljima zlostavljanja ne želi da priča za medije. Sve je već kazala policajcima.

- Mika je vodio računa da se to (seksualno zlostavljanje, prim. nov.) dogodi u toku časa, ali u sobi pored one u kojoj su bili ostali učenici, ili u periodu kada se zbog prijemnog na FDU intenzivira rad. Nije ostavljao prostor da neko posumnja da se tu dešava nešto toliko užasno - navela je glumica Milena Radulović.

Pročitajte: Milena Radulović - Žene se dele na lepe i ružne, dok se muškarci cene po radu i talentu

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Miléna Radulovic (@mileena_radulovic)

Milena Radulović silovanje nije smela odmah da prijavi, jer se kako je navela plašila. Ali kada je saznala da se slično dešavalo još nekim prolaznicima navedene škole odlučila je da se obrati policiji. Juče tokom dana, osim Radulovićeve, Aleksića za seksualno zlostavljanje prijavila maloletna J. V., koja je izjavila da od svoje 15 godine pohađa školu glume Mike Aleksića i da je u prostorijama škole za vreme grupnog časa, Mika pozvao da dođe u njegovu kancelariju gde je komentarisao njen izgled, a zatim je dodirivao, prvo preko garderobe, po grudima i zadnjici, tražio da skine majicu, piše "Blic". Aleksica su prijavile i I.I., I.V. i M.Đ., koje su bile polaznice škole glume Mike Aleksića, i koje su seksualno zlostavljane u prostorijama škole u Beogradu i koje su sve u to vreme bile maloletne.

Čuveni vlasnik škole glume Miroslav Mika Aleksić sinoć je priveden u stanicu policije,

Aleksić je producent, glumac i filmski reditelj, a mnogobrojni naši glumci su pohađali njegovu školu. Neki od njih su: Nikola Kojo, Boris Milivojević, Nikola Đuričko, Mirjana Joković, Viktor Savić, Vuk Kostić, Nada Macanković, Anja Alač, Vaja Dujović, Marija Bergaman, Hana Selimović, Ivana Zarić, Bojana Stefanović i dr.

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Luka Šarac, instagram

Najnovije vesti