Praznici nam stižu: Viki Miljković pokazala luksuzni stan, zgodnog sina i raskošnu dekoraciju

Praznici nam stižu: Viki Miljković pokazala luksuzni stan, zgodnog sina i raskošnu dekoraciju

Autor: | 29/11/2023

0

Dom Viki Miljković blista pred praznike

Beograd na vodi jedan je od najpopularnijih kvartova u prestonici. Iako još mlad deo grada, za kratko vreme je privukao mnogo pažnje, pa su vlasnici luksuznih nekretnina s pogledom na reku postale i brojne poznate ličnosti.

Među njima je i Viki Miljković. Popularna pevačica želi spremno da dočeka predstojeće praznike, pa je već počela sa dekorisanjem stana. Prostranu dnevnu sobu krasi jelka visoka skoro do plafona, koja je bacila u drugi plane veliki televizijski ekran na zidu.

 

Dok su iz kuhinje dopirali mirisi kolača koji su se lagano pekli u rerni, folk zvezda je zapevala u društvu Deda Mraza. No, u ukrašavanju doma imala je i posebnog asistenta.

Pročitajte: Čestitamo! Suprug Viki Miljković postao deda, ćerka iz prvog braka na krsnu slavu rodila devojčicu

Raskošne ukrase ređala je zajedno sa sinom Andrejom Taškovićem (16), kojeg ne voli da eksponira u javnosti i medijima, ali ovo je ipak bila posebna prilika, pa su je iskoristili da se slikaju pored okićene jelke.

Instagram

 

Tinejdžer, kojeg je dobila u braku sa muzičarom Draganom Taškovićem Tašketom, prošle godine doživeo je neprijatnost kada su ga u povratku s treninga napali migranti.

Andrej, inače, ne pokazuje afinitete prema profesiji kojom se bave njegovi roditelji. Više ga interesuje tenis, koji vrlo ozbiljno trenira.

Instagram

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Mirko Tabašević