Posle napada grupe migranata sin Viki Miljković živi u strahu: Andrej ima traume, policija i država moraju da povedu više računa

Posle napada grupe migranata sin Viki Miljković živi u strahu: Andrej ima traume, policija i država moraju da povedu više računa

Autor: | 26/10/2022

0

Sin Viki Miljković nije baš najbolje 

Andrej Taškovićpetnaestogodišnji sin Viki Miljković i Dragana Taškovića Tašketa, kada se vraćao sa treninga, napadnut je od strane grupe migranata. Dečak je uspeo da se spase tako što je otrčao do kuće, a pevačica je odlučila da sve ispriča kako se neko drugo dete ne bi našlo u istoj situaciji.

Pročitajte: Obožava sport i osvaja brojne medalje - Ovo je Andrej Tašković, petnaestogodišnji sin Viki Miljković (foto)

Instagram

 

‒ Vrlo sam potresena. Hvala Bogu, Andreju se nije ništa desilo s obzirom šta je moglo da bude. Nisam neko ko odmah iznosi sve u medije, ali ovo sada radim zbog druge dece, čiji roditelji nisu javne ličnosti, pa ne mogu na ovaj način da se obrate javnosti, moje dete je još i dobro prošlo ‒ rekla je Viki i dodala da Andrej baš i nije sjajno.

‒ Njega je sve stiglo tek kada je pala noć. Te neke traume su tu, a mi ćemo se potruditi da budu što manje. Tada ga je držao adrenalin, a tek kada je došao kući počeo je da mu se vraća film, posle policije i svega. Budio se, skakao, sanjao, preživljavao. Danas se već boji da ide sam, Taške ga je vozio. To je ipak dete, pre 15 dana napunio je 15 godina. Oni su mu tražili novac i pretili nožem. Preleteo je preko ulice. Mogao je da ga udari auto, da ga zgazi tramvaj...

Sin Viki Miljković na sigurnom, ali da li su i ostala deca?

Posle svega što je Andrej preživeo pevačica je uputila snažnu poruku nadležnima:

Pročitajte: Viki joj je maćeha - Tašketova ćerka iz prvog braka nestvarno je lepa, nedavno se udala i živi daleko od Srbije (foto)

ATA Images

 

‒ Sve ovo radim da bih apelovala da policija i država povedu više računa, znam da hoće, da se na tim mestima pojača kontrola. Svi znamo gde ih ima, a na tim mestima prolaze i žene, i deca, i trudnice. Moje dete je ovo prošlo, to je završeno, ali šta će biti sa drugom decom i devojkama?

‒ Mili je pomogao. Sve moje kolege su me sinoć zvale, bile su zabrinute. Ja bih ovo možda i prećutala, ali Ceca je digla celu frku i potpuno je u pravu. Marija, Snežana, Saša, Suzana, Ana, svi su me zvali. Mili je dosta posvećen tome. Đorđe je maltene hteo da ide da ih traži ‒ zaključila je Viki.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Pročitajte još