Obožava sport i osvaja brojne medalje: Ovo je Andrej Tašković, petnaestogodišnji sin Viki Miljković (foto)

Obožava sport i osvaja brojne medalje: Ovo je Andrej Tašković, petnaestogodišnji sin Viki Miljković (foto)

Autor: | 25/10/2022

0

Sin Viki Miljković doživeo je juče neprijatnost kada su ga u popodnevnim satima napala tri migranta, preneli su domaći mediji. Prema rečima poznate pevačice, tu informaciju dobila je od supruga Dragana Taškovića Tašketa usred snimanja emisije Zvezde Granda.

Pročitajte: Usred dana: Sin Viki Miljković napadnut nožem, pevačica van sebe, oglasio se neutešni Taške

Boško Karanović

 

‒ Andrej se vraćao sa treninga kada ga je grupa od troje migranata napala. Prišli su mu i na engleskom uzvikivali da im da novac, a pošto on to nije želeo da uradi, jedan od njih je izvadio nož. U tom trenutku Andrej je počeo da trči u pravcu salona Beograda na vodi. Čim je utrčao u zgradu i rekao ljudima u prostoriji šta se desilo, obezbeđenje je izašlo napolje i oteralo migrante – ispričala je Viki za Blic.

Sin Viki Miljković obožava sport 

Sin Viki Miljković, petnaestogodišnji Andrej, ne pokazuje afinitet prema profesiji koja je proslavila njegove roditelje. On je sebe pronašao u tenisu koji godinama uspešno trenira.

‒ Andrej je opsednut sportom. Bavi se tenisom, a nedavno je počeo da ide na turnire. Aktivno radi na fizičkoj spremi, to mu je sada u prvom planu ‒ ispričala je Viki Miljković pre nekoliko godina za HELLO!.

Pročitajte: Kapa dole - Da li ste znali da je Viki Miljković završila ovaj fakultet?

Instagram

 

Andrej je, u međuvremenu, znatno napredovao, pa je ponosna majka sada u prilici da se pohvali medaljama i diplomama koje njen sin osvaja na teniskim turnirima.

Podjednako je angažovan i na školskim obavezama.

‒ Andrejovo školovanje i aktivnosti ne smeju da trpe zbog prirode mog posla, koji podrazumeva ostanak do kasnih sati i česta putovanja. Svakog jutra ustajem pre sedam da mu pomognem da se spremi. Kad ode u školu, nastavim da spavam ili završavam obaveze.

Instagram

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin