Ne drži ga mesto: Srđan Predojević neće više voditi jutarnji program

Ne drži ga mesto: Srđan Predojević neće više voditi jutarnji program

Autor: | 10/11/2023

0

Srđan Predojević neće više raditi jutarnji program na televiziji Pink. Kako saznaje "Blic", voditelja nećemo više gledati petkom u jutarnjem terminu zajedno sa njegovim koleginicama Sarom Stanković i Milicom Damjanović.

Instagram

 

On će uskoro biti angažovan na televiziji Vesti, na kojoj je vodio informativni program, a na njegov termin petkom ujutru dolazi Jovana Jeremić, koja već vodi program vikendom.

Pročitajte: Povratak Srđana Predojevića, posle 16 godina voditelj će raditi ovo

Podsetimo, o poslovnim angažovanjima Srđana Predojevića poslednje dve godine naširoko se priča. Otkako je zajedno sa koleginicom i kumom Jovanom Joksimović napustio Prvu televiziju, javnost ga nije ostavljala na miru. Konačno, u februaru je potvrđena informacija da se popularni voditelj vratio u jato televizije Pink. 

Miša Obradović

 

Jovana Joksimović nastavila je svoje angažovanje na K1 televiziji, a odnos kumova i bivših kolega takođe je bio u centru pažnje.

Kako se tada navodilo, njihov odnos je bio narušen nakon odlaska sa televizije Prva, a to je javnost mogla da vidi i u poslednjoj objavi koju je Jovana posvetila Srđanu.

Instagram

 

Supruga Željka Joksimovića javno se obratila Srđanu, a njena objava na Instagramu bila je prepuna ironije i otrovnih strelica:

 

Lepo je videti Srđana Predojevića u starom dobrom terminu. Preseče me kad sam videla džingl – nema dobrog dana bez dobrog jutra! Nekada je nastavak bio Jovana i Srđan... a jutros samo Srđan. Ali to što ne radimo zajedno, ne znači da u naslov emisije ne uvrstiš i imena divnih devojaka Milice i Sare koje rade sa tobom. #nisisam! Voli te kumica”, napisala je Jovana početkom septembra.

Instagram

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti