Povratak Srđana Predojevića, posle 16 godina voditelj će raditi ovo

Povratak Srđana Predojevića, posle 16 godina voditelj će raditi ovo

11/02/2021

0

Povratak Srđana Predojevića dugo se čekao, a sada je stigla i zvanična potvrda gde će popularni voditelj nastaviti svoju karijeru. Kako se navodi u zvaničnom saopštenju, koje je objavljeno na njegovom "Instagram" profilu, Srđan se vratio u jato televizije "Pink". Iako je čak 16 godina vodio jutarnje programe, ovog puta će se oprobati u nešto drugačijem formatu.

Pročitajte: Filip Čukanović ponovo podigao veliku prašinu, ispričao šta su Jovana i Srđan uradili po odlasku sa Tv "Prva"

foto: ATA Images

 

Povratak Sređana Predojevića biće u sklopu informativnog programa, ali u do sada neviđenom obliku. Uskoro će početi sa radom novi Pinkov informatvni kanal, „Vesti“, a osim što je Srđan jedan od glavnih urednika ovog kanala, vodiće i emisiju sa autorskim pečatom.

Predojević će kroz svoju emisiju, zajedno sa četiri stručna sagovornika, obrađivati jednu aktuelnu temu, uz uključenja gledalaca putem društvenih mreža. Međutim, Srđan u ovoj emisiji neće biti sam – njegova asistentkinja kroz ovu autorsku emisiju biće atraktivna Jutjuberka Sara Stanković.Pored Srđana, uredničkom timu se priključila i Dušica Spasić, iskusno TV lice informativnog programa.

Pročitajte: Posle punih 15 godina Jovana i Srđan se razdvajaju, voditelj nije dobio ponudu velike televizijske kuće

 

 

Osim što će aktivno učestvovati u uredničkom delu, Dušica će voditi popodnevnu kolažnu emisiju koja će se osvrtati na sve važne političke, društvene, ekonomske, socijalne i ostale teme, a vodiće gledaoce i kroz veoma zanimljiv kviz koji će se emitovati na kanalu „Vesti“. Kanal „Vesti“, koji će Srđan i Dušuca uređivati i na kom će imati svoje autorske emisije, biće potpuno različit od svega što je trenutno u ponudi. 

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Luka Šarac za Hello!

Pročitajte još

Najnovije vesti