Spoj luksuza i jednostavnosti: Stan Srđana Predojevića, mesto gde kuma nije dobrodošla

Spoj luksuza i jednostavnosti: Stan Srđana Predojevića, mesto gde kuma nije dobrodošla

Autor: | 29/08/2023

0

Voditelj Srđan Predojević potvrdio je da se vraća na televiziju Pink, odnosno, u jutarnji program koji je nekada davno vodio sa svojom kumom Jovanom Joksimović sa kojom davnih dana nije u kontaktu i čini se da nije dobrodošla u kući Predojevića.

Instagram

 

On je najpre objasnio da ne zna ništa oko odlaska Irine Vukotić, te je odgovorio na pitanje da li se čekalo da ona napusti TV Pink kako bi on zauzeo njeno mesto.

- Zaista ne znam ništa o tome, ja tu informaciju nemam. Mene su zvali sa televizije Pink i ponudili mi, za sada, jedan dan u nedelji. To sam sa velikim zadovoljstvom prihvatio.

Pročitajte: Supruga Srđana Predojevića konačno u javnosti - Mirjanino pojavljivanje na crvenom tepihu privuklo mnogo pažnje (foto)

- U sebi sam odjednom prepoznao veliku želju da se vratim, iako, da budem iskren, nisam nešto razmišljao o tome - kaže on za Telegraf i istče da se vraća u staro okruženje, gde je radio čitavih sedam godina.

O njegovim poslovnim poduhvatima pisalo se često, ali ne i o njegovom privatnom životu. 

Boško Karanović

 

Supruga Srđana Predojevića Mirjana Lazarević vešto se skriva od medija i vodi miran i povučen život van javne scene. Svoju dugogodišnju izabranicu, 2014. godine Srđan je poveo na romantično putovanje u Pariz, gde su sklopili brak, a svoju oazu mira pronašli su u srcu prestonice.

Svoj kutak su opremili nasavremenijim nameštajem, a po dolasku naslednika Stefana i Sofije stan je morao biti prilagođen četvoročlanoj porodici.

Luka Šarac

 

Na prvom mestu napravio je prostora za dečije sobe, a u to ime kupio je i posebne stvari, u različitim bojama da se podmiri i ukus dečaka i devojčice.

Srđan je svojevremeno za Story izjavio kako njegovi naslednici, iako još vrlo mali, sami uređuju svoj životni prostor, sami rade domaće zadatke i dosta su samostalni, na šta je posebno ponosan.

Luka Šarac

 

Dom voditelja opremljen je u malo tamnijim tonovima, koji su u principu i elegantniji, stoga je on i kuhinju dekorisao u drvetu braon boje sa sivo belim detaljima.

Kupatilo, s druge strane, dekorisano je bež nijansama, a Srđan ne krije da kada nastupi renoviranje on voli sam da se tim stvarima pozabavi. 

Luka Šarac

 

 

 

 

 

 

Luka Šarac

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti

Pročitajte još

Najnovije vesti