Lazar Ristovski napravio sledeći korak: Da li je spreman da se zauvek skrasi kraj Anice

Lazar Ristovski napravio sledeći korak: Da li je spreman da se zauvek skrasi kraj Anice

Autor: | 30/10/2023

4

Lazar Ristovski započeo je zajednički život sa 39 godina mlađom koleginicom Anicom Lazić. Par se uselio u luksuzni stan na elitnoj lokaciji, i ne kriju više svoju ljubav.

Instagram

 

Interesantno je da je tada Ristovski imao kuću u Zemunu koja oduzima dah. Glumac se upravo tu povukao posle razvoda od Danice Ristovski nakon četiri decenije braka, i uživao u samačkom životu. Legendarni glumac je svojevremeno objavio fotografiju iz bazena i otkrio gde se nalazi posle razvoda, a svi su bili opčinjeni fantastičnim pogledom.

Instagram

 

Sada izgleda da je glumac odlučio da momačke dane ostavi za sobom i da se skrasi pored Anice. Kako piše "Blic", Ristovski je prodao svoju momačku vilu.

 

Ekipa "Blica" porazgovarala je sa komšijom poznatog glumca koji je otkrio da je Ristovski prodao kuću u ovom delu grada.

Pročitajte: Modni okršaj veka, bivša i sadašnja odmerile snage - Danica Ristovski i Anica Lazić, kome bolje stoji cvetna haljina?


- Živeo je tu kod mene, ne priča puno sa komšijama. Ne znam stvarno kakav je to čovek. Znam da smo bili komšije, ali nisam imao nikakav kontakt sa njim. Nemam ništa protiv njega, čuo sam da godinama nije pričao sa jednim komšijom, ali ne znam zašto, ne ulazim u te stvari, to sam čuo jer mi se ovde svi znamo. Ja protiv njega stvarno nemam ništa, volim da gledam filmove u kojima glumi - rekao je još jedan bivši komšija Ristovskog za "Blic".

Ata Images

 

 

 

Komentari (4)

Loading
Teab 14:43 01.11.2023
Odgovori

I sa Danicom si misluo dok cas smrt ne razdvoji. A sovom slinarkom ce biti dok te ne dovede do prosjackog stapa ili prerane smrti

hellomagazin.rs ATA Images

Slične Vesti

Pročitajte još

Najnovije vesti