Sestra Duška Tošića uoči Karleušinog koncerta objavila SNIMAK pevačice: Katarina pokazala pravo lice

Sestra Duška Tošića uoči Karleušinog koncerta objavila SNIMAK pevačice: Katarina pokazala pravo lice

Autor: | 19/09/2023

0

Sestra Duška Tošića objavila Karleušin snimak

Jelena Karleuša održala je nezapamćeni spektakl u Beogradu, a koncert je bio potpuno besplatan za sve posetioce.

Bezbroj kostima, igrača, neverovatnih performansa i fantastičnih izvođača popu Sajsi MC, Mimi Mercedes, Milice Pavlović, sve to smo imali prilike da vidimo sinoć na Karleušinom nastupu na kome nije štedela ni novac, ali ni energiju.

Ata Images

 

Na hiljade ljudi pratilo je ovaj šou, a u bekstejdžu su se našli Jelenini najbliži ljudi. Tu su bile njene ćerke Atina i Nika, ali i rođena sestra njenog supruga Duška Tošića, Katarina koja je sve iznenadila prisustvom.

Pročitajte: Kako se ponaša dete jedne pop dive - Pogledajte snimak Nike Tošić sa maminog koncerta o kome će se dugo pričati

Katarina je pružala nesebičnu podršku Karleuši i sjajno se zabavljala tokom koncerta, zajedno sa svojom ćerkom, koja obožava Jelenu.

Pesma i performans uz pesmu "Abu dabi" posebno je oduševio Duškovu sestru, pa je snimak podelila i na svom Instagram profilu.

Instagram

 

 

Inače, Katarina i njena ćerka nedavno su bile na proslavi rođendana Atine i Nike, u jednom luksuznom hotelu u Beogradu, a na slavlju pojavila se i Duškova mama Nikoleta koja se sa snajom slikala i još jednom su dokazale da među njima nema zle krvi.

Privatna Arhiva

 

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Privatna Arhiva

Slične Vesti

Pročitajte još

Najnovije vesti