Ko ne poštuje mog brata... Sestra Duška Tošića bez ustručavanja rekla svoje, evo šta posle svega misli o snaji Jeleni

Ko ne poštuje mog brata... Sestra Duška Tošića bez ustručavanja rekla svoje, evo šta posle svega misli o snaji Jeleni

Autor: | 11/01/2023

0

Sestra Duška Tošića jasna po pitanju snaje Jelene

Nekada su bile bliske, posećivale su se i letovale zajedno, ali ti dani su davno iza njih. Štaviše, otkako su krenule glasine da se Duško Tošić razvodi od Jelene Karleuše, njegova rođena sestra Katarina prestala je da prati snaju na Instagramu. Ipak, nije obrisala zajedničke fotografije.

Pročitajte: Jelenine reči su ga porazile - Zbog OVOGA je Duško izgubio kontrolu i prvi put reagovao preko advokata FOTO

Instagram

 

Katarina je nedavno organizovala rođendansko slavlje za svoju ćerku Anju, a Atina i Nika su joj pomagale dok je gasila svećice na torti.

Pročitajte: Ćerke su rekle svoje - Ostvario se najveći strah Jelene Karleuše, Duško likuje!

Instagram

 

Sestra Duška Tošića ne krije koliko je ponosna na brata, ali i na njegovu decu, pa se na njenom profilu mogu videti snimci sa Atininih modnih revija, a pored skoro svake fotografije mlađe Nike može se pročitati komentar da je tetkina kopija.

Pročitajte: Atina i Nika su je primile u svoj dom - Duško Tošić konačno pokazao Anju, posle razvoda sve je jasno, devojčica je kao med FOTO

Instagram

 

Katarina sa suprugom i ćerkom živi u Zrenjaninu i zajedno sa bratom brine o majci Nikoleti, a mediji često pišu da je ona jedna od retkih osoba u koju Duško Tošić ima puno poverenje.

Godinama je bila izuzetno bliska i sa snajom, često je odlazila na njene nastupe, Jelena joj je poveravala decu na čuvanje, a kada se Katarina udavala, organizovala joj je svadbu za pamćenje.

Pročitajte: Nikad nije zaboravio odakle je potekao - Pogledajte kako izgleda prelepa kuća koju je Duško Tošić izgradio majci FOTO

Profimedia

 

Upućeni u porodična dešavanja tvrdili su da, ako postoji šansa da se Duško i Jelena pomire, to će se desiti zahvaljujući njegovoj sestri koja ih je oboje podržavala. Izgleda da više nije tako.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti