Prve fotografije! Saška i Đorđe Đoković na godišnjicu braka krstili sina, Novak i Jelena sa decom stigli iz Njujorka

Prve fotografije! Saška i Đorđe Đoković na godišnjicu braka krstili sina, Novak i Jelena sa decom stigli iz Njujorka

Autor: | 12/09/2023

0

Saška i Đorđe Đoković na godišnjicu braka krstili sina Aleksandra

Na današnji dan izgovorili su jedno drugom sudbonosno “da”. Venčanje, koje je trajalo danima, počelo je u Beogradu, a završilo se na Crnogorskom primorju. Datum koji je zlatnim slovima upisan u njihovom životnom kalendaru i koji nosi sreću. Zbog toga su Saška i Đorđe Đoković odlučili da baš ovog 12. septembra prirede jedan važan događaj.

Đorđe Bukvić, Lazar Kovačević, Nikola Vulikić

 

Tačno godinu dana posle venčanja par je krstio sina Aleksandra. Nekako se svečani čin poklopio sa osvajanjem trofeja na drugom kraju sveta, samo dan nakon što je Đoletov stariji brat Novak ponovo krunisan za kralja Njujorka.

Pročitajte: Roditelji Jelene Đoković ponovo bodre zeta - Pogledajte kako su se Vera i Miomir Ristić obukli za finale US Opena

Saška je na Instagramu otkrilo šta se desilo “godinu dana kasnije”... “Naš Aleksandar”, napisala je uz kratak snimak na kojem se vidi obred krštenja.

Instagram

 

Važnom događaju prisustvovale su obe porodice. U crkvi smo, pored roditelja, prepoznali i Novaka Đokovića sa suprugom Jelenom, sinom Stefanom i ćerkom Tarom, bio je tu i Marko sa devojkom...

Eto zbog čega je proslavljeni teniser žurio da se vrati iz Njujorka. Krštenje bratanca je nešto što se ipak ne propušta.

Instagram

 

Posle svečane ceremonije porodica Đoković upriličila je proslavu na otvorenom kojoj prisustvuju članovi ove velike familije i bliski prijatelji. 

Instagram

 

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Đorđe Bukvić, Lazar Kovačević, Nikola Vulikić

Slične Vesti

Pročitajte još