Prvo letovanje Aleksandra Đokovića: Saška i Đole oduševili slikama sa porodičnog odmora FOTO

Prvo letovanje Aleksandra Đokovića: Saška i Đole oduševili slikama sa porodičnog odmora FOTO

Autor: | 27/07/2023

0

Aleksandar Đoković uživa na prvom letovanju

Sin Saške i Đorđa Đokovića Aleksandar tek što je napunio četiri meseca a već se sa roditeljima zaputio na svoje prvo letovanje. Ako je suditi po fotografijama koje je ponosna majka podelila na svom Instagramu reklo bi se da preslatki dečak uživa na moru.

Instagram

 

Mama i tata su ga od sunca zaštitili kačketom, kremama sa zaštitnim faktorom i čvrstim zagrljajem, pa bezbrižno može da se brčka u vodi. Aleksandar je zdrava i napredna beba, a Saška ga je u jednoj objavi duhovito predstavila:

Pročitajte: Saška Veselinov objavila prve slike tromesečnog dečaka! Aleksandar je isti stric Novak (foto)

„To sam ja, Aleksandar Đoković. Mama me takođe zove gospodin Debeljković, ali i Pričalica. Ovaj prvi nadimak dobio sam jer kažu da sam baš napredan, mamu sam zeznuo i sad mora da mi kupi novu odeću, za veliku decu od godinu dana. Imam više od osam kilograma i porastao sam za četiri meseca 17 cm. Drugi nadimak sam dobio jer ne prestajem da pričam, kažu da ličim na mamu. Mada, i tata ne staje, borimo se za reč u kući.”

Instagram

 

U intervjuu koji je nedavno dala za magazin HELLO! mlada dizajnerka priznala je da uživa u roditeljstvu, ali i da joj Đorđe pomaže oko svih obaveza.

Pročitajte: Sreća je kratko trajala - Supruzi Đorđa Đokovića dijagnostikovana bolest

- Mi smo kreirali naš mikrosvet i živimo ljubav. Svakog dana učimo i zajedno rastemo u ovom odnosu. Na Đorđa mogu da se oslonim u svakom smislu, a osećaj sigurnosti u meni budi mir koji prenosim na našeg sina. Iskreno, moram priznati da ne znam kako zvuči kad Aleksandar plače. Zaista je srećna beba, po ceo dan se osmehuje, priča nekim svojim jezikom, prespava celu noć i oglašava se samo kada mu je nešto potrebno.

Instagram

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin