Upoznajte Aleksandra Đokovića: Saška i Đorđe ekskluzivno za HELLO! prvi put poziraju sa sinom

Upoznajte Aleksandra Đokovića: Saška i Đorđe ekskluzivno za HELLO! prvi put poziraju sa sinom

Autor: | 15/09/2023

0

Đorđe Đoković za Hello! predstavlja sina Aleksandra

Ovih dana oči Srbije, ali i ljubitelja tenisa širom sveta, bile su usmerene ka Njujorku gde je Novak Đoković ispisao istoriju – u jubilarnom 10. finalu na US Openu osvojio je 24. grend slem trofej i po ko zna koji put obradovao naciju. Najveću podršku, naravno, pružala mu je porodica, koja se svih ovih godina trudi da ostane u drugom planu. Najmlađi od trojice braće Đoković, Đorđe, svojevremeno je i sam beležio uspehe na teniskom terenu, a poslednjih godina to čini kao direktor prestižnog takmičenja Serbia Open.

Dalibor Danilović

 
 

‒ Uvek sam se trudio da privatni život držim za sebe, ma koliko to bilo izazovno, s obzirom na prezime i breme koje nosim ‒ ističe Đorđe Đoković.

Pročitajte: Prvo letovanje Aleksandra Đokovića - Saška i Đole oduševili slikama sa porodičnog odmora

Povodom važnog jubileja u njegovom emotivnom životu, godišnjice braka sa suprugom Aleksandrom, odlučio je da ekskluzivno za HELLO! otvori album sa porodičnim slikama na kojima je u prvom planu šestomesečni sin Aleksandar, čijem je dolasku na svet i sam prisustvovao.

Ženia Smith

 

Koliko je teško odvojiti privatno od javnog?

‒ Živimo u vreme društvenih mreža, pametnih telefona i dostupnosti informacija u nekoliko “klikova”, te nije lako “kontrolisati” ono što izađe izvan četiri zida vašeg doma. Moje ime je nekoliko puta povezivano sa ljudima koje nisam ja birao, sa onima koji pokušavaju da na konto mog i imena moje porodice naprave nešto od svog života i prikažu se javnosti onakvim kakvi zapravo nisu. Na takve osobe i te situacije ne želim da trošim reči. Izuzetno sam zahvalan što sam u ovom vrlo površnom svetu uspeo da nađem Sašku, koja mi je najbolji prijatelj, životni saputnik i neko sa kim sam do sada doživeo najlepše trenutke, a one teške uspeo sam da prebrodim zahvaljujući nesebičnoj ljubavi i pažnji.

Kako ste znali da je Saška, sa kojom obeležavate godišnjicu skladnog braka, prava osoba za vas?

Nastavak intervjua i ekskluzivne fotografije potražite u novom broju magazina HELLO! koji je u prodaji od petka, 15. septembra 2023. godine

 

 


 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Ženia Smith