Vidi se da ima gene Đokovića: Pogledajte Aleksandrovu najjaču fotku sa krštenja, preslatko

Vidi se da ima gene Đokovića: Pogledajte Aleksandrovu najjaču fotku sa krštenja, preslatko

Autor: | 12/09/2023

0

Saška i Đorđe Đoković na godišnjicu braka krstili su sina Aleksandra, a na društvenim mrežama podelili su delić sjajne atmosfere sa proslave na otvorenom, gde se okupio mali broj njihovih prijatelja i članovi dve porodice.

Instagram

 

Nekako se svečani čin poklopio sa osvajanjem trofeja na drugom kraju sveta, samo dan nakon što je Đoletov stariji brat Novak ponovo krunisan za kralja Njujorka.

Saška je na svom Instagram profilu objavila nekoliko fotografija iz crkve Svetog Marka u Beogradu, gde je Aleksandar kršten, a gotovo nikom nije promakla sjajna odeća dečaka.

Pročitajte: Prve fotografije! Saška i Đorđe Đoković na godišnjicu braka krstili sina, Novak i Jelena sa decom stigli iz Njujorka

Naime, na jednoj od Saškinih objava vidi se mali Aleksandar u kratkim bež pantalonicama na tregere, ispod kojih se nazire bela majčica, a ceo stajling mama je upotpunila belim patikama.

Tata je takođe bio u svetlom odelu, bež pantalonama i sakou ispod kog je nosio belu košulju, a jedno je sigurno - stil i šarm Aleksandar je nasledio od stričeva i oca.

Instagram

 

Ceremoniji su prisustvovali Novak i Jelena, Marko sa devojkom, a tu je bio prisuta i fudbaler Mihailo Milutinović sa suprugom, voditeljkom Tijanom Stoisavljević.

Podsetimo, na današnji dan Saška i Đorđe izgovorili su jedno drugom sudbonosno “da”. Venčanje, koje je trajalo danima, počelo je u Beogradu, a završilo se na Crnogorskom primorju.

Datum koji je zlatnim slovima upisan u njihovom životnom kalendaru i koji nosi sreću. Zbog toga su Saška i Đorđe Đoković odlučili da baš ovog 12. septembra prirede jedan važan događaj.

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Boško Karanović

Slične Vesti