Saški Đoković otkrivena neizlečiva bolest: Problemi su počeli u trudnoći, lekari nisu odmah prepoznali

Saški Đoković otkrivena neizlečiva bolest: Problemi su počeli u trudnoći, lekari nisu odmah prepoznali

Autor: | 14/07/2023

0

Saška Đoković u trudnoći osetila prve simptome bolesti

Proteklih 12 meseci u životu Saške Đoković smenjivali su se samo lepi događaji: udala se za svoju najveću ljubav Đorđa Đokovića, što je proslavila svadbom za pamćenje, rodila je sina Aleksandra, a ovih dana beleži i mali poslovni jubilej. Sa kalendarskim početkom leta damama je predstavila novu liniju kupaćih kostima, da bi se zatim sa porodicom zaputila na zasluženi odmor.

Instagram

 

‒ Bilo je izazovno lansirati još jednu kolekciju i odraditi kompletnu kampanju u periodu kad sam postala majka. Godišnjicu brenda “Saash” proslavila sam 4. jula, a mesecima sam vredno radila kako bih na početku sezone predstavila nove modele i opravdala visoka očekivanja ‒ ispričala je Saška na početku razgovora za HELLO!.

Pročitajte: Otečena i bez frizure - Svi gledaju u lice Saške Đoković posle hirurške intervencije FOTO

‒ Zaista mogu da kažem da sam prezadovoljna dosadašnjim rezultatima. Srce mi zaigra svaki put kad vidim osmeh klijenata posle kupovine u našem salonu. Velika je privilegija raditi ono što voliš i što te ispunjava. Ja sam u duši kreativac i drago mi je da su ljudi prepoznali tu moju crtu. Vodim se osećajem zahvalnosti, težim uvek ka boljem i mislim da je to ključ uspeha na duže staze.

Mirko Tabašević

 
 

Saška nam je otkrila da su se i suprug i ona brzo privikli na tempo života koji diktira beba, uhodali su se i naučili da se brzo organizuju. Stoga će ovog leta i sami uživati na moru, a budući da je ubrzo posle porođaja vratila vitku liniju, mlada mama prošetaće nekoliko novih modela.

‒ Nije tajna da sam u trudnoći dobila dvadeset kilograma, što mi nije bilo logično jer sam se hranila vegetarijanski i trenirala pet puta nedeljno. Čak sam i na dan porođaja, tog jutra, prvo otišla na trening, pa posle toga u bolnicu.

Pročitajte: Saška Đoković - Jelenini saveti mi nisu potrebni, svako živi kako želi

Kako nam je ispričala, da ima neki zdravstveni problem shvatila je u šestom mesecu trudnoće, kada se naglo ugojila desetak kilograma, iako nije ništa menjala u načinu života.

‒ Sad mi je jasno da je sve ukazivalo na hormonski disbalans, ali lekari to nisu prepoznali. Mesec dana posle porođaja sva voda je izašla iz tela i ono je povratilo uobičajeni oblik. Dijagnostikovana mi je autoimuna bolest poznata kao “Hašimoto sindrom”. Sa tim stanjem može se normalno funkcionisati, samo je potrebno voditi što zdraviji način života.

Nastavak teksta pročitajte u novom broju magazina HELLO! koji je u prodaji od petka, 14. jula 2023. godine

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Boško Karanović