Prva slika trudne Mine: Ognjen Amidžić ne skida osmeh sa lica, srećan kao nikad ranije

Prva slika trudne Mine: Ognjen Amidžić ne skida osmeh sa lica, srećan kao nikad ranije

Autor: | 05/09/2023

0

Trudna devojka Ognjena Amidžića, stigla prva slika

Juče su stigle najlepše vesti – Ognjen Amidžić i Mina Naumović čekaju dete. Kako se u međuvremenu saznalo, devojka poznatog voditelja je u trećem mesecu, i par je oduševljen vešću o prinovi.

Instagram

 

Iako je postavljala fotografije iz svog života poslednjih nekoliko nedelja, Mina nije slikala samu sebe. A sada nam je stigla njena prva fotografija u blagoslovenom stanju, iz jedne privatne klinike.

Pročitajte: Ognjen Amidžić varao Danijelu s Minom? Plakala je zbog oženjenog muškarca sa kojim ima aferu, obećavao joj je da će ostaviti ženu

 

Nasmejani od uveta do uveta, nismo još videli Minu i Ognjena da su toliko srećni.

‒ Njihova veza je od prvog dana jaka i ozbiljna, pa je ova informacija i očekivana. Ognjen bukvalno jedva čeka da dobije drugo dete, a Mina s nestrpljenjem iščekuje da postane majka ‒ kaže izvor za Blic.

Instagram

 

Voditelj je sinoć potvrdio lepe vesti:

– Istina je da ćemo Mina i ja postati roditelji. Nismo planirali da ta vest dođe do javnosti sada, ali kada je već tako, nećemo kriti da smo oboje srećniji nego ikad i da jedva čekamo da nam stigne beba! Biće prilike da u narednom periodu pričamo o svemu, hvala vam na razumevanju.

Pročitajte: Problemi u raju Amidžića i devojke Mine - Svaki dan je borba za Ognjenovu pažnju i ljubav

 

Voditelj je pre nekoliko dana na Instagramu odgovarao na pitanja fanova, a jedno je glasilo da li bi voleo da ima ćerku. Voditelj je tada rekao da bi to baš voleo, i da bi ga dolazak ćerkice učinio kompletno srećnim.

Instagram

 

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti

Pročitajte još

Najnovije vesti