Trudna devojka Ognjena Amidžića izdala vanredno saopštenje, dosta joj je poniženja: Mesecima trpim...

Trudna devojka Ognjena Amidžića izdala vanredno saopštenje, dosta joj je poniženja: Mesecima trpim...

Autor: | 28/09/2023

0

Objava Mine Naumović o uvredama koje trpi

Ognjen Amidžić i njegova dvadeset godina mlađa koleginica Mina Naumović u aprilu su obelodanili da su u emotivnoj vezi, nedugo pošto se voditelj razveo od Danijele Dimitrovske sa kojom je proveo deceniju u braku. Novi par javnost nije dočekala sa odobravanjem, čak se spekulisalo da su uplovili u romansu dok je on još bio oženjen

Instagram

 

Ognjen i Mina čekaju bebu i planiraju venčanje, a osude se ne stišavaju.

Par se do sada na tu temu nije oglašavao, fokusirani su na budućnost i ono lepo što sledi, ali čini da je Mini dosta svih negativnih komentara.

Instagram

 
 

Mina se tim povodom oglasila na Instagramu i poručila da osude više neće trpeti, makar ne na svojim profilima na društvenim mrežama.

Pročitajte: Problemi u raju Amidžića i devojke Mine - Svaki dan je borba za Ognjenovu pažnju i ljubav

“Mesecima unazad trpim salve najgorih uvreda i pretnji zbog medijske kampanje (namerno koristim baš taj termin) tokom koje je plasirana gomila laži i u kojoj sam predstavljena kao negativac”, počela je Ognjenova partnerka.

Mirko Tabašević, Instagram

 
 

“U petom mesecu trudnoće više ne želim da i ne moram da budem izložena tome, makar ne na svom Instagram profilu. Sklonila sam se iza kamera i povukla iz javnog života jer su mi u ovom trenutku potrebni privatnost i mir”, navela je Mina i zaključila:

Pročitajte: Gledaj majku, biraj ćerku - Buduća tašta Ognjena Amidžića je čuvena doktorka, a tek kad vidite kako izgleda

“Ukoliko i dalje imate potrebu da sedite na mom profilu, čekajući da vidite gde sam i šta radim, činite to u tišini svojih mračnim kuloara, jer drugačije nećete imati priliku. Svaki profil koji mi uputi bilo šta loše, biće blokiran. Svakako imajte u vidu da vam to neće rešiti probleme, ni platiti račune, svako dobro”.

Instagram

 

 

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti

Pročitajte još

Najnovije vesti