Volim te... Ana Ivanović 4 meseca posle porođaja dirnula objavom, ČESTITAMO!

Volim te... Ana Ivanović 4 meseca posle porođaja dirnula objavom, ČESTITAMO!

Autor: | 03/09/2023

0

Majka Ane Ivanović ima razlog za slavlje

Danas je poseban dan u životu Ane Ivanović. Jedna od najlepših teniserki na svetu, proslavlja rođendan svoje majke Dragane, koja joj je najveća podrška i veliki oslonac u životu, posebno sada kada je Ana početkom maja po treći put postala majka, a sa ulogom su se „utrostručile” i obaveze.

Instagram

 

Za Draganu Ivanović je poznato da je žena koja drži do sebe i da izuzetno vodi računa o svom izgledu što smo nedavno imali prilike da vidimo kada su ona i Ana uživale na Majorci, gde je prelepa teniserka pazarila kuću davnih dana.

Pročitajte: Baka četiri unuka - Majka Ane Ivanović se skinula u kupaći, paparaci je uslikali na plaži FOTO

Ponosna baka koristi svaku priliku da se nađe ćerki i pomogne joj u odgajanju sinova, a Ana to i te kako ceni, pa često svojoj mami javno uputi reči zahvalnosti, što je i sada uradila.

Profimedia

 

Naime, Ana je za Draganin rođendan objavila fotografiju, a ispod nje ispisala je dirljive reči i time još jednom pokazala da je porodica broj jedan u njenom životu.

Pročitajte: Majka Jelene Janković potkačila Anu Ivanović, zbog ovoga teniserke ne razgovaraju - Ona je ispijala kafe dok je moja ćerka...

- Uvek si mi pokazivala šta znači biti majka puna ljubavi, jaka žena i uzor drugima! Hvala mama na svemu, Srećan rođendan, volim te - napisala je Ivanovićeva ispod prelepe slike njih dve.

Instagram

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Najnovije vesti