Baka četiri unuka: Majka Ane Ivanović se skinula u kupaći, paparaci je uslikali na plaži FOTO

Baka četiri unuka: Majka Ane Ivanović se skinula u kupaći, paparaci je uslikali na plaži FOTO

Autor: | 04/08/2023

0

Mama Ane Ivanović uslikana u kupaćem

Ana Ivanović početkom maja ponovo je postala mama, a sa ulogom su se „utrostručile” i obaveze. Nije lako snaći se sa tri energična dečaka, ali to ima i svoje prednosti – ne mora da brine o dodatnom održavanju kondicije. Šalu na stranu, Ana stiže sve: i da se posveti sinovima, i da promoviše svoje kozmetičke proizvode, i da posećuje bitne događaje, a pronalazi vreme i za sebe.

Instagram

 

Pošto je u manjini, kao jedina dama u petočlanoj porodici, u pomoć joj često priskače mama Dragana. Tokom letnjih meseci obično je na Majorki, gde je Ana kupila kuću još dok je bila jedna od najboljih teniserki sveta, mnogo pre nego što se udala.

Pročitajte: Luka, Leon i... Nemački mediji razotkrili ime trećeg sina Ane Ivanović

Asistencija je svakako dobro došla, iako se i Luka i Leon trude da joj olakšaju svakodnevicu, posebno sad kada je i beba tu.

Instagram

 

Pošto se kuća nalazi u blizini plaže, do osveženja se lako i brzo dolazi. Zgodna Ana i gospođa od koje je nasledila lepotu i šarm ponekad vole da se osame i uživaju u morskim čarima, daleko od svih. Doduše, ne uživaju baš uvek i u miru, jer paparaci znaju gde i kada treba da naprave zasedu. Naravno, mogu samo da uživaju u pogledu.

Profimedia

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Najnovije vesti