Pokazala ga je konačno: Ana Ivanović prekršila svoje pravilo na društvenim mrežama, prizor topi srca

Pokazala ga je konačno: Ana Ivanović prekršila svoje pravilo na društvenim mrežama, prizor topi srca

Autor: | 27/06/2023

0

Otac Ane Ivanović je njen veliki uzor

Nije nepoznato da je Ana Ivanović odrasla okružena ljubavlju, podrškom i pažnjom, i naša teniserka nebrojeno puta je isticala da su za osobu koja je postala zaslužni njeni roditelji. Mama Dragana čest je "gost" na Aninim društvenim mrežama, ali tata Miroslav izbegava da se eksponira, tako da njega nikad nemamo prilike da vidimo.

Instagram

 

Ana je prekršila svoje pravilo i povodom rođendana oca objavila njihovu zajedničku fotografiju sa dirljivom posvetom koja je istopila srca njenih pratilaca.

Pročitajte: Mislili su da ih niko ne gleda! Ovako se Bastijan zaista ponaša prema Aninoj majci, slike sa letovanja otkrile istinu FOTO



- Jedan od najinspirativnijih ljudi u mom životu. Uvek si bio i bićeš moj uzor i heroj. Srećan rođendan, tata! Volim te - napisala je Ana, koja na fotografiji stoji pored ponosnog Miroslava.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ana Ivanović (@anaivanovic)

 

 

Miroslav, inače ekonomista, bio je taj koji je Ani ispunio želju i kupio joj prvi reket za rođendan. Naša teniserka i dalje pamti da joj je to bio najlepši rođendanski poklon koji je ikada dobila. Miroslav je pomno osluškivao želje svoje ćerke i dao joj je vetar u leđa da krene za svojim snovima. Talentovana, podržavana i voljena, Ana je zaista uspela da ostvari sve što je zamislila.

Pročitajte: Kakva crna bajka - Evo šta se desilo između Ane i Bastijana i zašto je OTIŠAO posle rođenja trećeg deteta

 

Imajući Miroslava i Draganu kao svoje životne uzore, naša teniserka uspela je da izgradi skladan brak sa Bastijanom Švajnštajgerom, sa kojim ima tri sina. Ana je na svet donela njihovog trećeg naslednika početkom maja, ali i dalje krije kako se dečak zove. Kako se stariji sinovi zovu Luka i Leon, mnogi pretpostavljaju da će mališan takođe nositi ime koje počinje slovom L, a da li je to zaista tačno, saznaćemo kada Ana i Bastijan tako odluče.

Brax

 

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Pročitajte još

Najnovije vesti