Porodica ispred karijere: Mesec dana pre Bastijanovog rođendana, Ana otkrila srećne vesti (foto)

Porodica ispred karijere: Mesec dana pre Bastijanovog rođendana, Ana otkrila srećne vesti (foto)

Autor: | 27/06/2022

0

Otac Ane Ivanović danas slavi rođendan

Majka i otac Ane Ivanović oduvek su joj bili najvažniji vetar u leđa i oslonac za svaki korak u životu. Iako o privatnom životu ne voli da priča, teniserka ne krije da roditeljima duguje mnogo.

Pročitajte: Ana Ivanović je slika i prilika svoje majke, evo i dokaza (foto)

Twitter

 

Otac Ane Ivanović Miroslav mudro je osluškivao njene sposobnosti i želje te joj je, kada je dovoljno stasala da se bavi sportom, za rođendan kupio reket, što ona pamti kao jedan od najlepših poklona koje je ikada dobila.

Iako se nikada nije bavio sportom,već ekonomijom, Miroslav je ćerki uvek bio uzor, posebno kada je u pitanju vaspitanje sinova Luke i Leona

Pročitajte: Bastijan otkrio koje mu je omiljeno srpsko jelo - Ana mi to često pravi za doručak

- Isključiva sam da deca nemaju ni iPad, ni iPhone, ni TV, ništa se ne gleda kod nas u kući. Stimulišem ih da mnogo čitaju i rade. Nije uvek lako organizovati dan, pogotovo kad nemate priliku da izađete iz kuće, ali se trudim da ja budem kreativna u svemu tome - rekla je Ana nedavno i baš na današnji dan kada njen otac slavi rođendan odlučila je da čitavom svetu pokaže koliko ga voli. 

"Srećan rođendan, tata! Hvala ti na bezuslovnoj ljubavi i podršci. Veoma sam srećna što smo danas zajedno. Volim te", napisala je Ana pored najnovije fotografije sa ocem i oduševila sve svoje pratioce na društvenim mrežama.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin