Mislili su da ih niko ne gleda! Ovako se Bastijan zaista ponaša prema Aninoj majci, slike sa letovanja otkrile istinu FOTO

Mislili su da ih niko ne gleda! Ovako se Bastijan zaista ponaša prema Aninoj majci, slike sa letovanja otkrile istinu FOTO

Autor: | 20/06/2023

0

Bastijan Švajnštajger ovako tretira svoju taštu

Ana Ivanović nedavno je po treći put postala majka i ima pune ruke posla i dece. Luka i Leon jedva čekaju da najmlađi brat malo poraste da mogu da se igraju s njim, a dotle pomažu mami dok ga čuva.

Tu je i baka servis. Naime, Anina majka Dragana sve vreme je uz nju, jer slavnoj teniserki, iako je u dobroj kondiciji, nije uvek lako da izađe na kraj sa živahnim dečacima.

Instagram

 

Pored Ane je, naravno, i suprug. Otkako je okačio kopačke o klin, Bastijan Švajnštajger ima više vremena da se posveti porodici. Ovih dana su svi na Majorki, gde je Ana još pre mnogo godina kupila kuću.

Pročitajte: Zdravo, svete! Ana i Bastijan pokazali trećeg sina VIDEO

Odabrala je idealno mesto: sunca i mora ima na pretek, ali i mira. Doduše, nekad im idilu pokvare sveprisutni paparaci. Tako su ih ovih dana „ulovili“ u trenucima dokolice, dok su uživali na gliseru.

Instagram

 

Da je Basti zet kakvog bi svaka majka poželela, to znamo odavno. S druge strane, i slavni nemački fudbaler na svakom koraku dokazuje koliko poštovanje gaji prema tašti.

U to možemo da se uverimo i zahvaljujući fotografiji sa lepog španskog ostrva, na kojoj je zabeležen momenat dok gospođi Dragani dodaje vodu. Skladna porodica, puna ljubavi i poštovanja, baš kako i treba da bude.

Profimedia

 

Švajnštajger toliko voli svoju suprugu da je zbog nje počeo da govori srpski. Jednom je Ana, ne znamo da li u šali ili zbilji, otkrila kako se od početka trudio da nauči naš jezik, naročito da bi impresionirao taštu.

Pročitajte: Luka, Leon i... Nemački mediji razotkrili ime trećeg sina Ane Ivanović

U njihovoj kući čuju se i srpski i nemački, sa decom uglavnom govore na engleskom, ali sve u svemu odlično funkcioniše. Porodica je najlepši timski sport na svetu, istakla je Ana svojevremeno, a nema sumnje da su ona i Basti napravili savršenu ekipu.

Brax

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti

Najnovije vesti