Nema više šta da kriju: Nika Fehmiu i njen misteriozni dečko napravili novi korak u vezi, Uliks i Snežana presrećni

Nema više šta da kriju: Nika Fehmiu i njen misteriozni dečko napravili novi korak u vezi, Uliks i Snežana presrećni

Autor: | 26/08/2023

0

Dečko Nike Fehmiu uživa na moru sa njenom porodicom

Ćerka Uliksa Fehmijua i Snežane Bogdanović, Nika, već neko vreme zabavlja se sa dečkom čiji je identitet i dalje misterija za javnost. Tek ponekad objavljuje fotografije sa svojim dragim, a o njegovom životu gotovo ništa se ne zna.

Boško Karanović

 

Jedino u šta javnost može da bude sigurna jeste da odličnu funkcionišu kao par, i mnogi im predviđaju prelepu svadbu i dug brak. Instagram profil Nike Fehmiu otkriva da su zaljubljeni kao prvog dana, tako da se svi nadaju da će ljubav krunisati venčanjem.

Pročitajte: Rođena je u Njujorku, izgleda kao svetski model - Ova lepotica je ćerka Snežane Bogdanović i Uliksa Fehmiua

 

Koliko je njihov odnos ozbiljan je činjenica da je porodica Fehmiu otputovala sa zetom na letovanje, tako da se može reći da Nikini roditelji svim srcem podržavaju njihovu vezu.

Instagram

 

Nika je objavila nekoliko fotografija u kojima uživa sa dečkom na jahti na crnogorskom primorju, ali nađe se vremena i za porodični ručak sa roditeljima. Njihovi osmesi govore sve - Uliks i Snežana oberučke su prihvatili zeta.

Instagram

 

Nika je inače završila studije za međunarodne odnose i ljudska prava i kasnije se okrenula filmskoj industriji - piše scenarije i režira kratke filmove u Njujorku. 

Pročitajte: Tata, ovo ti je zet! Ćerka Uliksa Fehmijua pokazala tajanstvenog dečka, svadbena zvona odjekuju

 

– Nika je svoj gazda i radi svoje filmove. Pokušavamo da joj damo prostor da se bavi čime god želi, ali kao i svi roditelji, mislimo da znamo najbolje – rekla je svojevremeno njena majka Snežana Bogdanović.

 

Instagram

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Boško Karanović

Slične Vesti