Holivudski: Snežana Bogdanović konačno na crvenom tepihu sa suprugom, Uliks Fehmiu isti Džordž Kluni

Holivudski: Snežana Bogdanović konačno na crvenom tepihu sa suprugom, Uliks Fehmiu isti Džordž Kluni

Autor: | 15/07/2022

0

Snežana i Uliks oduševili

Iako duži niz godina žive na relaciji Njujork – Beograd, bračni par Snežana Bogdanović i Uliks Fehmiu sve češće se mogu sresti i u rodnom gradu. 

Priznati umetnici, na veliku radost publike, počeli su i da više snimaju u Srbiji, a njihov rad teško da može proći neprimećeno. 

Pročitajte: Mnoge su ga želele, a ona ga je opčinila - Filmsku ljubavnu priču Snežane Bogdanović i Uliksa Fehmiua generacije će prepričavati

Boško Karanović

 

Za ulogu polcijskog inspektora u seriji “Crna svadba”  žiri Sarajevo film festivala nominovao je Uliksa za najboljeg glavnog glumca u dramskoj seriji. Da li će u Njujork poneti još jedno priznanje, saznaćemo sredinom avgusta, za kad je zakazana prestižna filmska smotra u glavnom gradu Bosne. 

Tim povodom supružnici su se pojavili na prigodnoj svečanosti organizovanoj u sklopu promocije festivala, što je bila retka prilika da ih vidimo zajedno na jednom javnom događaju.

Pročitajte: Rođena je u Njujorku, izgleda kao svetski model - Ova lepotica je ćerka Snežane Bogdanović i Uliksa Fehmiua (foto)

Boško Karanović

 

Snežana i Uliks upoznali su se pre tri decenije, tokom rada na predstavi “Zapali me”. Venčali su se 1994., a godinu dana kasnije dobili su ćerku Niku.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin