Tata, ovo ti je zet! Ćerka Uliksa Fehmijua pokazala tajanstvenog dečka, svadbena zvona odjekuju FOTO

Tata, ovo ti je zet! Ćerka Uliksa Fehmijua pokazala tajanstvenog dečka, svadbena zvona odjekuju FOTO

Autor: | 23/05/2023

0

Ćerka Uliksa Fehmijua pokazala dečka

Jedan od najlepših i najpopularnijih glumačko-bračnih parova s ovih prostora, Snežana Bogdanović i Uliks Fehmiu, davne 1994. godine iz Beograda su se preselili u Njujork, gde im se naredne godine rodila ćerka Nika.

Boško Karanović

 
 

Imajući u vidu da potiče iz umetničke porodice – osim roditelja glumu su za profesiju izabrali i deda Bekim Fehmiu, i baka Branka Petrić – za očekivati je bilo da i Nika krene tim putem.

Završila je studije za međunarodne odnose i ljudska prava, ali se okrenula filmskoj industriji: piše scenarija i režira kratke filmove u Njujorku. Uz to, radila je i kao modni fotograf i asistent urednika na više različitih projekata, kako u Srbiji, tako i u Americi.

Pročitajte: Ostala je bez para, a onda je došla na jednu ideju - Ćerka Zorana Cvijanovića je samo takva lepotica, a tek kad joj vidite prezgodnog muža

Instagram

 

– Nika je svoj gazda i radi svoje filmove. Pokušavamo da joj damo prostor da se bavi čime želi mada, kao svi roditelji, mislimo da znamo najbolje – rekla je jednom prilikom Snežana Bogdanović, od koje je ćerka nasledila fizičku lepotu.

Iako nije davala izjave za ovdašnje medije, Instagram profil Nike Fehmiu otkriva bar dve stvari iz njenog privatnog života – izuzetno je talentovana za umetničku fotografiju, a omiljeni model joj je dugogodišnji dečko, čiji identitet ne otkriva.

Pročitajte: Ovo je sin Vesne Trivalić - Nikola je završio prestižne škole, živi u dve države i nimalo ne liči na slavnu majku FOTO

Instagram

 

Nedavno su se zajedno pojavili na venčanju prijatelja, a ako je suditi po njihovim nežnim zagrljajima i zaljubljenim pogledima, reklo bi se da su i sami na korak od velikog dana.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Baskim Hasani

Slične Vesti