Deca najteže podnose razvod: Atina i Nika nisu uspele da ujedine roditelje, kamere zabeležile poslednje trenutke porodice u punom sastavu

Deca najteže podnose razvod: Atina i Nika nisu uspele da ujedine roditelje, kamere zabeležile poslednje trenutke porodice u punom sastavu

Autor: | 05/07/2022

0

Atina i Nika nisu uspele da ujedine roditelje

Glasine koje odavno kruže, da je brak Jelene Karleuše i Duška Tošića u krizi, dobile su i zvaničnu potvrdu. Posle 14 godina sada je definitivno kraj, poručila je pevačica u objavi na svom Instagram profilu.

Pročitajte: Posle 14 godina definitivno kraj - Razvode se Jelena i Duško! Karleuša se oglasila zvaničnim saopštenjem (foto)

Edi Adlan

 
 

Iako su trzavice među njima u poslednje vreme učestale, mnogi su se nadali da će uspeti da prevaziđu bračnu krizu, ali to se, nažalost, nije desilo.

Nisu uspele da ih ujedine ni ćerke Atina i Nika, za koje su oboje podjednako vezani. Na fotografijama koje su objavljivali primetno je bilo da su deca uvek bila sa jednim od roditelja.

Pročitajte: Poznati kreator otkriva - Jelena i Duško su se razveli! Konačno se oglasila Karleuša

Instagram

 
 

Porodica Karleuša-Tošić, po svemu sudeći, poslednje srećne dane u punom sastavu provela je za Uskrs 2020. godine. Tom prilikom devojčicama su u dvorištu kuće na Senjaku priredili pravu bajku, sa savršenom prazničnom dekoracijom.

Pročitajte: Životne promene mu baš prijaju - Duška Tošića svi hvale samo ga Jelena ignoriše (foto)

Instagram

 

Bili su to prvi dani karantina posle proglašenja pandemije, pa su Duško i Jelena, kao mnogi drugi, dane provodili u svom domu, uživajući u zajednički provedenim trenucima.

Pročitajte: Koja žena bi se posle ovih reči razvela, Duško Tošić otvorio dušu - Kada mi uveče zaspi na ramenu...

Instagram

 

‒ Želela sam da ćerkama bar malo ulepšam ovaj težak period, ne samo za nas, već i za celo čovečanstvo. Više nego ikad, bitni su ljubav, vera i nada u dobre ljude i bolje sutra ‒ naglasila je Jelena, upućujući uskršnju čestitku.

Instagram

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti