Na ovo smo čekali 5 godina! Tamara Vučić prvi put objavila sliku sina Vukana FOTO

Na ovo smo čekali 5 godina! Tamara Vučić prvi put objavila sliku sina Vukana FOTO

Autor: | 14/01/2023

0

Sin Aleksandra i Tamare Vučić, prva fotografija

U braku u kojem su od 2013. godine Aleksandar i Tamara Vučić dobili su sina Vukana. Dečak je prošlog leta proslavio peti rođendan, ali nikad se ne pojavljuje sa roditeljima u javnosti.

Pročitajte: Intimno i toplo - Ovako je Tamara Vučić proslavila praznike, a evo zašto 1. januara nije bila sa suprugom Aleksandrom FOTO

ATA Images

 
 

Međutim, ovog Božića supruga predsednika Srbije napravila je mali izuzetak. Čestitala je praznik, uz fotografiju tradicionalnog badnjaka i voća kojima je ukrasila dom, a na slici se vidi i dečja ruka. Nije bilo teško pretpostaviti kome pripada.

Pročitajte: Sin Aleksandra i Tamare Vučić proslavio peti rođendan, prva dama preplavljena emocijama - Vukan je jedno pametno i tvrdoglavo dete

Linkedin printscreen

 

- Mir Božiji, Hristos se rodi! Moja želja je da nijedno dete više nikada ne bude meta samo zato što potuje svoju veru i svoje poreklo. Stefanu i Milošu želim lak i brz oporavak, a njihovim porodicama manje brige, a više radosti u budućnosti – poručila je gospođa Vučić, obraćajujući se dečacima koji su nedavno ranjeni na Kosovu.

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Mirko Tabašević

Slične Vesti