Neka mi je snaja sto puta! Slike sa letovanja otkrile u kakvim je zaista odnosima Ana Ivanović sa Draganom Džajić FOTO

Neka mi je snaja sto puta! Slike sa letovanja otkrile u kakvim je zaista odnosima Ana Ivanović sa Draganom Džajić FOTO

Autor: | 10/07/2023

0

Snaja Ane Ivanović otkrila istinu o odnosu za zaovom

Ništa lepše, složićemo se, nego kada se članovi familije dobro slažu, međusobno poštuju i neizmerno vole. Najbolji primer za to su odnosi na relaciji IvanovićDžajićŠvajnštajger ili, bolje rečeno, između Dragane Džajić i Miloša Ivanovića, s jedne strane, i Ane Ivanović i Bastijana Švajnštajgera, s druge.

Brax

 

Rođeni brat i sestra Ana i Marko Ivanović oduvek su bili složni, a ostali su bliski i kada su oboje zasnovali porodice. Kao što je Marko široko raširenih ruku prigrlio zeta Bastijana, tako se i Ana obradovala Draganinom ulasku u porodicu.

Pročitajte: Luka, Leon i... Nemački mediji razotkrili ime trećeg sina Ane Ivanović

Odlično se slažu i njihova deca, Leon, Luka i Vid, koji su nedavno dobili još jednog „drugara“ za igru, budući da je Ana rodila trećeg sina.

Instagram

 

S obzirom na to da žive na različitim krajevima sveta, Ivanovići i Švajnštajgerovi koriste svaku priliku da se vide, a u ovo doba godine već je postala tradicija da Marko sa suprugom i sinom Vidom otputuje kod sestre u Španiju.

Pročitajte: Nisu baš sve svekrve iz pakla, Ana Ivanović je prava srećnica - Upoznajte Bastijanove roditelje Alfreda i Moniku FOTO

Kao što je poznato, bivša teniserka u mondenskom naselju Palma de Majorke „Son Vida“ ima luksuznu vilu sa pet spavaćih soba, četiri kupatila i ogromnim dnevnim boravkom u prizemlju.

Instagram

 

Kako se provodi u sunčanoj Španiji, Dragana Džajić ilustrovala je serijom fotografija koje je objavila na Instagramu. Ove sezone u modi je bela boja, a Dragana ju je odabrala i za haljine, i za kupaće kostime, u kojima njeno perfektno telo dolazi do izražaja na najlepši način.

Instagram

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Đorđe Bukvić, BRAX

Slične Vesti