Kao u hotelu s pet zvezdica! Zavirite u luksuzni dom Dragane Džajić i Miloša Ivanovića FOTO

Kao u hotelu s pet zvezdica! Zavirite u luksuzni dom Dragane Džajić i Miloša Ivanovića FOTO

Autor: | 25/03/2023

1

Dragana Džajić i Miloš Ivanović duže od tri godine uživaju u skladnom braku, a njihovu porodičnu sreću upotpunio je sin Vid, koji je rođen u decembru 2019.

Pročitajte: Fotografija ne laže - Dragana Džajić konačno pokazala kako se slaže sa zaovom Anom Ivanović FOTO

Instagram

 

Iako oboje potiču iz porodica koje su konstantno pod svetlostima medijskih reflektora ‒ Dragana je ćerka fudbalske legende Dragana Džajića, a Miloš rođeni brat naše najbolje teniserke Ane Ivanović − supružnici su odlučili da se ne eksponiraju.

Zajednički život započeli su daleko od centra grada, u lepo uređenom elitnom naselju ispunjenom zelenilom, gde se svakodnevno mogu videti u šetnji sa dečakom.

Pročitajte: Sve je spremno za dolazak trećeg deteta - Zavirite u prelepu planinsku kuću Ane Ivanović i Bastijana Švajnštajgera FOTO

Boško Karanović

 

Zaljubljeni par slobodno vreme najradije provodi u svoja „četiri zida”, a kako su uredili dom može se videti na fotografijama koje lepa Dragana povremeno objavi na društvenim mrežama.

Pročitajte: Brat Ane Ivanović sušta je suprotnost slavnoj sestri - Upoznajte Miloša Ivanovića FOTO

Instagram

 

Kao svi mladi roditelji, Dragana Džajić i Miloš Ivanović veći deo stana prilagodili su potrebama njihovog mališana, tako da na podu, uz mekane tepihe, svoj prostor zauzimaju i gumene podloge idealne za igru.

Instagram

 

Tamna drvenarija čini zanimljiv i prijatan kontrast sa svetlim draperijama na prozorima i udobnim garniturama, a budući da je stan svetao ne čudi što biljke u saksijama odlično napreduju.

Pročitajte: Mali muzej pravoslavlja - Zavirite u porodični dom Marine Rajević i Duleta Savića, svaki milimetar je u duhu tradicije FOTO

Instagram

 

Kuhinja je, takođe, u tamnim tonovima, u kombinaciji sa mermernim pločama. Posebno su zanimljive originalne trpezarijske stolice svetlozelene boje. Iako Dragana rado provodi vreme u kuhinji, pripremajući razne specijalitete, može se pohvaliti idealnom linijom.

Instagram

 

 

Komentari (1)

Loading
Branka 15:47 25.03.2023
Odgovori

S obzirom koliko su para nasledili, i nisu nesto ukusno opremili stan. Ne znam kojim povodom objavljujete isecke iz zivota ljudi koji ne rade nista.

hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti