Slavlje u porodicama Džajić i Ivanović: Porodila se Dragana Džajić!

Slavlje u porodicama Džajić i Ivanović: Porodila se Dragana Džajić!

Autor: | 16/12/2019

0

Ćerka fudbalske legende postala mama, Dragana Džajić je rodila sina ovog 16. decembra!

Kraj godine i gotovo prolećni decembar doneo je porodici Džajić pregršt lepih dešavanja i srećnih vesti. Pre samo nekoliko dana prvo se porodila Sanja Džajić, ćerka legendarnog Dragana Džajića, i na svet donela sina Ognjena, a danas je proslavljeni fudbaler dobio još jednog unuka!

U jednoj beogradskoj bolnici porodila se Džajina mlađa ćerka, Dragana Džajić, koja je svom suprugu Milošu Ivanoviću takođe rodila sina.

Dragan Džajić nije krio sreću jer je u samo nekoliko dana dobio čak dva unučeta!

- Mnogo sam zadovoljan i srećan, iskreno! - priznao je ponosni deda u razgovoru za pink.rs, koji je non-stop na vezi sa zetom Milošem, dok se sa ćerkom još uvek nije čuo.

- Sa Draganom se još uvek nisam čuo, čuo sam se sa Milošem i sa familijom mojom i njegovom... Sad se trenutno radujem, a slavićemo sigurno - rekao je Džaja i zahvalio se na čestitkama.

Kako saznaje Blic ponosni roditelji dečaku su dali ime Vid.

Savršeno venčanje: Dragana Džajić i Miloš Ivanović su uživali i uz hitove Zdravka Čolića

Dragana Džajić i Miloš Ivanović su krajem maja priredili gala svadbeno veselje, na kom se sjatio krem domaće javne scene.

Venčanju je prisustvovalo oko 250 uglednih zvanica iz celog sveta, a najviše pažnje privukao je dolazak Ane, koja je dan pre venčanja objavila da sa suprugom Bastijanom Švajnštajgerom očekuje drugo dete.

Svetski glamur i raskoš u Beogradu: Venčali se Dragana Džajić i Miloš Ivanović (foto/video)

Hellomagazin.rs ATA Images

Slične Vesti