Slavlje u porodici Ivanović: Ana i Basti stižu u Beograd

Slavlje u porodici Ivanović: Ana i Basti stižu u Beograd

Autor: | 29/04/2020

0

Iako je pandemija koronavirusa potpuno promenila svakodnevicu, život uvek pobeđuje. Tako i Ana Ivanović i njen suprug Bastijan Švajnštajger planiraju dolazak u Beograd, kako bi se bivša teniserka okupila sa svojom porodicom  zbog jednog lepog razloga.

Ana i Basti imaju razloga da slave

Naime, 2019. godina je porodicama Ivanović i Džajić donela neizmernu radost i sreću. Ana je dobila drugog sina krajem avgusta, a njen brat Miloš Ivanović i snaja Dragana Džajić takođe su postali roditelji dečaka.  Kako piše "Kurir", krštenje bratanca je i razlog što će Ana sa suprugom i sinovima posetiti rodni grad. Zbog situacije sa koronavirusom porodice Ivanović i Džajić neće praviti veliko slavlje, već će to biti intimna proslava uz najuže članove porodice koja je planirana za mesec jun.

Pročitajte: Ana Ivanović vešta u kuhinji - Kolač koji Basti obožava

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ana Ivanović (@anaivanovic) on Mar 6, 2020 at 6:39am PST

Dragana Džajić je duboko verovala da će se ostvariti u ulozi majke

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Dragana Dzajic (@draganadzajic_) on Apr 22, 2020 at 12:04pm PDT


Dragana i Miloš su se zavetovali jedno drugome na večnu ljubav, u maju prošle godine, pred 250 zvanica u jednom prestoničkom restoranu. Ceremonija venčanja bila je bajkovita, a većina zvanica im je poželela da se uskoro ostvare u roditeljskoj ulozi. Dragana je to ubrzo i otkrila i priznala u razgovoru za magazin "Story" da je prošla mnogo teške trenutke dok nije ostvarila svoj san i ostala u drugom stanju.

Pročitajte: Dragana Džajić - Mnogo puta su mi rekli da ne mogu da ostanem u drugom stanju

Pročitajte: Svetski glamur i raskoš u Beogradu - Venčali se Dragana Džajić i Miloš Ivanović (foto/video)

–Ta vest nas je zaista obradovala! Pogotovo što smo mislili da se to neće dogoditi u neko skorije vreme i da ćemo morati da prolazimo kroz teži, mukotrpan put kako bismo dobili dete – rekla je tada Dragana i istakla da uprkos svemu nije gubila nadu da će postati majka.

– Priželjkujem oduvek da imam zdravu i srećnu porodicu. Rođena sam u takvoj, kao i Miloš, tako da je to ono što oboje želimo i nastojimo da to ostvarimo –

– Mnogo puta dobijala sam "ne" kao odgovor na pitanje mogu li da ostanem u drugom stanju. Ipak, duboko sam verovala da ću se ostvariti u ulozi majke. Dokazala sam sebi, pre svega, da čovek može mnogo toga ako je borac i ako ima unutrašnju stabilnost na kojoj se zasniva poverenje u samog sebe - iskreno je ispričala Dragana koja sada uživa u prvim danima majčinstva.

Pročitajte: Džajinoj sreći nema kraja - Prezadovoljan sam sa zetom

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Dragana Dzajic (@draganadzajic_) on Apr 24, 2020 at 11:55am PDT

Ponosna mama najviše vremena provodi sa sestrom Sanjom, koja je samo četiri dana ranije rodila sina Ognjena.

Komentari (0)

Loading
Hellomagazin.rs Guliver/Getty/Ata/Instagram

Slične Vesti