Family Time: Dragana Džajić i Miloš Ivanović u poseti Ani i Bastijanu na Majorki, preslatki Vid ukrao je tetkino srce (foto)

Family Time: Dragana Džajić i Miloš Ivanović u poseti Ani i Bastijanu na Majorki, preslatki Vid ukrao je tetkino srce (foto)

Autor: | 06/05/2022

0

Dragana Džajić i Miloš Ivanović u poseti Ani i Bastijanu

„Kakvo mesto...“, napisala je Dragana Džajić na jednoj od razglednica koje ovih dana pratiocima na Instagramu šalje iz Španije. Mesto koje pominje je prelepa Majorka, a haštag „family time“ ne uključuje samo supruga Miloša Ivanovića i sina Vida, već i njegovu sestru, proslavljenu teniserku Anu Ivanović, koja je upravo na tom ostrvu pre 12 godina kupila kuću.

Pročitajte: Dragana Džajić napravila presedan - Retki prizori iz porodičnog doma sa suprugom Milošem (foto)

Instagram

 

U međuvremenu je proširila vilu i pretvorila je u pravi raj. A kako je sa bratom i ostatkom porodice koja živi u Beogradu veoma bliska, jedni druge često posećuju. Kada su se Miloš i Dragana venčali, ovdašnji mediji pisali su da im je Ana poklonila kuću na Majorki, nedaleko od njene, u mondenskoj četvrti Son Vila.

Pročitajte: Dragana Džajić konačno otkrila kako se slaže sa zaovom Anom Ivanović

Instagram

 

Pošto se letnja sezona bliži, a na Mediteranu je već prilično toplo, par je odlučio da skokne do Španije, gde su im se verovatno pridružili nekadašnja teniska zvezda i njena porodica.

Pročitajte: Dupla sreća u domu Džajića - Dragana i Miloš oduševljeni, veliko slavlje (foto)

Instagram

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti