Nisu baš sve svekrve iz pakla, Ana Ivanović je prava srećnica: Upoznajte Bastijanove roditelje Alfreda i Moniku FOTO

Nisu baš sve svekrve iz pakla, Ana Ivanović je prava srećnica: Upoznajte Bastijanove roditelje Alfreda i Moniku FOTO

Autor: | 22/01/2023

0

Svekar i svekrva Ane Ivanović velika su podrška nekadašnjoj teniserki 

Bastijan Švajnštajger, legendarni nemački fudbaler, omiljen je među Srbima. Ne samo zato što je baš njega izabrala Ana Ivanović, nego i zbog činjenice da voli da dođe u Beograd i da zbog svoje lepe supruge marljivo uči srpski jezik. Štaviše, neke fraze izgovara kao da je rođen ovde.

Pročitajte: Ana Ivanović i Bastijan Švajnštajger - Koji jezik ima prednost

Brax

 

Bastijan je svet ugledao u Kolbermoru, gradiću u Bavarskoj. Njegov otac Alfred je preduzetnik, koji je svojevremeno držao sportsku radnju u Oberaudorfu. U tom gradu je i Bastijan, zajedno sa starijim bratom Tobijasom, počeo da se bavi fudbalom.

Pročitajte: Tek sad isplivala istina - Anin dolazak u Beograd otkrio u kakvim je zaista odnosima sa snajom Draganom Džajić

Instagram

 

Majka Monika od prvih koraka im je bila najveća podrška, a danas rado čuva unuke. Tobijas Švajnštajger radi kao trener kluba Osnabrik i ima jedno dete. Basti i Ana, kao što znamo, imaju dva sina, Luku i Leona, pa često angažuju „baka servis“, njenu mamu Draganu ili njegovu Moniku. Obe uživaju u tim ulogama.

Pročitajte: Nevolje u raju - Svekar i svekrva Ani Ivanović zadaju velike muke, Bastijan između dve vatre

Profimedia

 

Kako je slavni fudbaler jednom prilikom otkrio, otac mu je omiljeni partner za trčanje, a mora se priznati da je gospodin Alfred zaista u sjajnoj kondiciji ako u obzir uzmemo godine.

Pročitajte: Prizor koji do sada niste videli - Ana i Bastijan u šetnji sa sinovima, dečaci su očeva kopija FOTO

Instagram

 

Lepa Beograđanka sjajno se uklopila u porodicu Švajnštajger, a i simpatični Basti se sjajno slaže sa njenim roditeljima i bratom. Savršen primer srećnog para koji uživa u zajedničkom životu i sve stvara zajedničkim snagama.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Profimedia

Slične Vesti