Sreća je ponovo tu! Posle velike tragedije Gudelj podelio lepe vesti, zvanično je FOTO

Sreća je ponovo tu! Posle velike tragedije Gudelj podelio lepe vesti, zvanično je FOTO

Autor: | 10/07/2023

0

Proteklih meseci fudbalsku porodicu Gudelj zadesilo je nekoliko veoma stresnih situacija. Prvo je Dragi Gudelj sve zabrinuo kada se srušio usred utakmice – kolabirao je na terenu zbog problema sa srcem, a preživeo je zahvaljujući brzoj reakciji doktora i pukoj sreći.

Ubrzo posle toga iz Španije je stigla još jedna loša vest – njegov stariji brat Nemanja i Anastasija Ražnatović izgubili su bebu.

Instagram

 

Srećom, braća se uspešno oporavljaju, a ovih dana uživaju na zasluženom odmoru i čekaju novu sezonu sa svojim klubovima, Seviljom i Kordobom.

Instagram

 

Zapravo, Dragi je već počeo da se priprema za predstojeće izazove, a povratak na teren u njegovom slučaju izgledaće drugačije. S obzirom na nedavne, vrlo ozbiljne, zdravstvene probleme fudbaler lagano vežba pod budnim okom lekara. Na Insta storiju pokazao je kako treninzi izgledaju.

Pročitajte: Nemanja Gudelj pokazao kako izgleda posle presađivanje kose - Sad liči na poznatog pevača FOTO

„I'm back! Vratio sam se!“, napisao je pored fotografije na kojoj ga vidimo u specijalnoj „opremi“. Pošto mu je, posle zastoja srca, ugrađen defibrilator, može da nastavi karijeru i da se vrati igri na najvišem nivou.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Dragi (@dragigudelj)

Tu je, naravno, najveća podrška. Pored brata i roditelja, uz mladog fudbalera sve vreme je i njegova devojka, lepa manekenka Lana Lazarević.

 

Komentari (0)

Loading
helloogazin.rs hellomagazin

Slične Vesti

Pročitajte još

Najnovije vesti