Otkrivena tajna porodice Gudelj: Svi članovi to rade, da li Ražnatovići znaju?

Otkrivena tajna porodice Gudelj: Svi članovi to rade, da li Ražnatovići znaju?

Autor: | 26/09/2023

0

Tajna porodice Gudelj ugledala svetlost dana

Nebojšu Gudelja, nekadašnjeg fudbalera Partizana i trenera, mlađe generacije znaju kao oca fudbalera Nemanje i Dragiše i teniserke Vanje.

Nebojša je 23. septembra proslavio 55. rođendan, a njegovi sinovi, ćerka Vanja i supruga Olivera čestitali su mu emotivnim porukama koje su podelili na svojim mrežama.

Instagram

 

O porodici Gudelj javnost ne zna baš mnogo, a jednom prilikom je Nebojša otvoreno govorio o svojoj deci i otkrio tajnu uspeha sportske porodice Gudelj.

Naime, slavni sportista je otkrio je da je njegov stariji sin Nemanja, već deset godina vegan i upravo ta ishrana uticala je da fudbaler bude u top formi.

Pročitajte: Ražnatovići ovde nisu dobrodošli - Zavirite u vilu porodice Gudelj u kojoj glavnu reč vodi Olivera FOTO

Osim Nemanje i cela porodica je izabrala taj stil života i ishrane, a o veliki uticaj na sportski uspeh imalo je Nemanjino samopouzdanje, vaspitanje i obrazovanje.

Kao roditelj troje sportista Nebojša je insistirao na zdravom odnosu prema sportu i pre svega poštovanju sebe u trenucima kada se gubi i kada pomisle da su manje vredni. Fudbal je nešto iz čega se uči,  a ne puko davanje golova.

Instagram

 

Takođe, dotakao se i glavne karike bez koje Nemanja, Dragiša, Vanja i on ne bi postali ono što su danas, a to je supruga Olivera koja nije bila zaposlena, već je svu svoju snagu, vreme i energiju usmerila ka mužu i deci.

Učestvovali u osnivanju srpske parohije

Porodica Gudelj uz pomoć mnogobrojnih Srba koji žive u Andaluziji na jugu Španije učestvovao je u osnivanju srpske parohije u Španiji.

Instagram

 

Gudeljevi su pored sporta veoma aktivni kada je pomoć crkvi u pitanju. Zajedničkim snagama pokrenuli su parohiju Svetog Nektarija u Bredi u Holandiji.

Nakon nekoliko godina oni su se preselili za Španiji i zajedno sa drugim uglednim Srbima pokrenuli ideju za osnivanje parohije u Andaluziji. Porodica su koja je voli Gospoda i rado se odazivaju crkvenim događajima, a da li porodica Ražnatović baš sve zna o familiji Anastasijinog supruga Nemanj ostaje nam da vidimo.

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti

Pročitajte još

Najnovije vesti