Bivša devojka Ivana Bosiljčića je ova poznata plavuša: Danas izgleda bolje nego ikad i svi je porede sa Jelenom FOTO

Bivša devojka Ivana Bosiljčića je ova poznata plavuša: Danas izgleda bolje nego ikad i svi je porede sa Jelenom FOTO

Autor: | 24/06/2023

0

Bivša devojka Ivana Bosiljčića je poznata plavuša

Ivan Bosiljčić i Jelena Tomašević, koji su u braku čitavu deceniju, važe za jedan od najskladnijih parova na našoj javnoj sceni. Ipak, manje je poznat podatak da su se ovo dvoje umetnika pre venčanja zabavljali godinu dana, raskinuli na neko vreme, a onda obnovili romansu jer su shvatili da su suđeni jedno drugom.

Pročitajte: Proleće u Njujorku: Jelena Tomašević oduševila razglednicama sa prelepog putovanja FOTO

Miloš Nadaždin

 

Bivša devojka Ivana Tomaševića poznata je balerina

U to vreme Ivan je bio zvezda telenovele „Ranjeni orao“, devojke su ga obožavale i u velikom broju dolazile u Pozorište na Terazijama da gledaju njegove predstave i, možda ga, čak, i upoznaju.

U periodu dok nije bio sa Jelenom započeo je romansu sa mladom balerinom Lidijom Novaković. Spojio ih je mjuzikl „Cigani lete u nebo“, u kome je Ivan igrao glavnog junaka, a Lidija bila deo baletske postavke.

Ivanova tadašnja izabranica, koja je navodno učestvovala na izboru za Mis Srbije, rodom je iz Pančeva, gde je završila osnovnu baletsku školu, a kasnije je profesionalno usavršavanje nastavila u Beogradu. I danas se bavi baletom, u Pozorištu na Terazijama, a njen profil na „Instagramu“ svedoči da je atraktivnija nego što je bila pre deset godina.

Pročitajte: Jelena Tomašević i Ivan Bosiljčić na Voždovcu sagradili porodičan hram: Kuća u kojoj žive je nestvarna, a tek da vidite dvorište FOTO

Bilo kako bilo, Lidijina i Ivanova manje-više tajna romansa, koja je trajala nekoliko meseci, nije opstala. Ivan i Jelena su se pomirili, započeli novo poglavlje, a ubrzo potom obavestili javnost da je na putu prinova.

Danas su ponosni roditelji desetogodišnje Nine i, izgleda, podjednako zaljubljeni kao kada su 2011. godine stali pred matičara.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs ATA Images

Slične Vesti