Ivan Bosiljčić otkrio kako je zaprosio Jelenu Tomašević: Ja je pitam, a ona kreće da rida!

Ivan Bosiljčić otkrio kako je zaprosio Jelenu Tomašević: Ja je pitam, a ona kreće da rida!

22/01/2019

0

Popularni glumac Ivan Bosiljčić i pevačica Jelena Tomašević godinama su u srećnom braku, a sve do sad nisu otkrivali kako je izgledao trenutak kada su shvatili da će ostariti zajedno…

Gostujući u popularnoj emisiji , šarmantni glumac ispričao je da se sudbonosni trenutak prosidbe dogodio u parku Sent Džejms u Londonu.

Međutim, daleko od toga da je to bilo planirano – Ivan je dugo nosio sa sobom prsten i čekao idealan trenutak da pita Jelenu želi li da s njim provede ostatak života.

- Nisam mogao da smislim ništa kreativno. Ja sam nosio stalno prsten sa sobom i nešto sam se uzdao u to da ću prepoznati pravi momenat. Otišli smo u London, gde sam igrao predstavu. Ležimo mi u nekom parku – tamo svi leže po parkovima – i Jelena kaže u jednom momentu: 'Bože, kako nam je lepo, kako sam srećna.' Ja kažem: 'Evo ga! Ustani, ustani, ustani.'

Ivan je otkrio da je zbunjenoj pevačici zatim ponudio prsten.

- Jelena kreće da plače, kreće da rida. Ja je pitam: 'Pa, je l' hoćeš?' Utom pukne neki aplauz, mi se okrenemo, neki Kinezi gledaju i tapšu. Kažem ja: 'Jelena, nama ne ginu aplauzi.' Stvarno nije očekivala.

Ako ste se ikada pitali zbog čega je Ivan Bosiljčić muškarac o kakvom mašta svaka žena, sada vam je jasno. Predivno romantičan, pažljiv i do ušiju zaljubljen u svoju dragu!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ivan Bosiljcic (@ivanbosiljcicofficial) on Jan 5, 2019 at 11:00pm PST

hellomagazin.rs/M G Miloš Nadaždin

Pročitajte još