Jelena Tomašević prvi put u javnosti posle smrti oca: Suprug Ivan je sve vreme uz nju, njegova podrška joj je navažnija

Jelena Tomašević prvi put u javnosti posle smrti oca: Suprug Ivan je sve vreme uz nju, njegova podrška joj je navažnija

Autor: | 09/06/2023

0

Jelena Tomašević u javnosti prvi put posle smrti oca

Otac Jelene Tomašević preminuo je pre nekoliko dana, i pevačica je bila potpuno slomljena nakon smrti osobe koja joj je pružala podršku sve ove godine. Jelena se sinoć pojavila prvi put nakon ovog tragičnog događaja, a uz nju je bio njen suprug Ivan Bosiljčić.

Miloš Nadaždin

 

Jelena je sinoć dobila priznanje Naxi radija "Naxi zvezda" za pevačicu godine, i ovom prilikom bila je ponosna što je njen rad ponovo priznat od strane javnosti. Izjavila je da se jednako raduje i uspehu kolega koje je te večeri podržala svojim prisustvom.

Pročitajte: Jelena Tomašević i Ivan Bosiljčić na Voždovcu sagradili porodičan hram - Kuća u kojoj žive je nestvarna, a tek da vidite dvorište FOTO

Instagram

 

Jelena je za ovu priliku ponela zanimljivu crnu haljinu izvezene bele kragne, a stajling je upotpunila crnom štiklom metalnog detalja. Suprug Ivan je ponovo pokazao da je veliki gospodin izabravši elegantno crno odelo. Jelena Tomašević i Ivan Bosiljčić važe za jedan od najharmoničnijih parova na javnoj sceni, a njegova podrška u ovom teškom periodu sigurno mnogo znači njegovoj izabranici. Tako da ne čudi što je Ivan i sinoć bio uz svoju Jelenu, sa kojom je i u dobru i u zlu.

Pročitajte: TRUDNA Jelena Tomašević, Ivan blista od sreće! Pogledajte kako joj stoji stomačić i kako ga ponosni budući tata nežno mazi! (FOTO)

Instagram

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti