Prelepe vesti stižu iz doma Jelene Tomašević i Ivana Bosiljčića, omiljeni par slavi, ne može da sakrije sreću

Prelepe vesti stižu iz doma Jelene Tomašević i Ivana Bosiljčića, omiljeni par slavi, ne može da sakrije sreću

Autor: | 26/08/2021

1

Jelena Tomašević i Ivan Bosiljčić važe za jedan od najskladnijih parova unutar srpskih umetničkih krugova. Gde god se pojave zrače pozitivnom energijom, vaspitanjem i odmerenošću.

Najveću sreću u zajedničkom životu donelo im je rođenje ćerke Nine, danas devetogodišnje devojčice. Poznati supružnici u subotu, 28. avgusta, na Veliku gospojinu, obeležiće veliki jubilej – deceniju skladnog braka.

Pročitajte: Jelena Tomašević i Ivan Bosiljčić proslavljaju Božić na prelepoj destinaciji (foto)

Miloš Nadaždin

 

Na pitanje šta se za sve ove godine promenilo, a šta je ostalo isto, Jelena i Ivan ispričali su za novi „Story“.

Jelena: Ne mogu ni sama da verujem da je prošlo deset godina, iskreno ‒ proletele su. To najbolje primetim po Nini. Promenilo se to što smo rasli, sazrevali zajedno i, po mom mišljenu, postali bolji ljudi, kao par i pojedinačno.

Ivan: Najveći skok u našem sjedinjavanju je roditeljstvo. Naša očekivanja su se uglavnom ostvarila. Dete u našem životu je trajno čudo.

Pročitajte: Jelena Tomašević i Ivan Bosiljčić imaju veliki razlog za slavlje, a obeležili su ga na neočekivan način (foto)

Dok slave veliki jubilej Jelena Tomašević i Ivan Bosiljčić otkrivaju koliko se njihov odnos učvrstio po rođenju ćerke Nine.

Jelena: Ona je najveći blagoslov i najsvetliji deo našeg života. Ono što umnožava ljubav, pored deteta, svakako su iskrenost, podrška i oslonac u odnosu. 

Ivan: I treća osoba od poverenja kojoj možete da se obratite za savet i pomoć kada je potrebno. Naše majke nam mnogo znače u odgajanju deteta. Takođe i kumovi, koji su naši najbolji prijatelji.

Pročitajte: Jelena Tomašević i Ivan Bosiljčić - Najskladniji par na sceni

Miloš Nadaždin

 

Poznata pevačica istakla je koliko su joj važni svakodnevni znaci pažnje.

‒ Mnogo mi znači kada me jutro posle koncerta Ivan i Nina puste da odspavam duže nego inače. Onda oni šapuću i tiho spremaju doručak... Inače sam ja ta koja rani, pa pazi da ih ne probudi. Mada bi bilo idealno kada bismo se rasporedili po parnim i neparnim danima (smeh).                

Kako su uzor svima koji veruju u vrednost porodice kao najsvetije institucije, Jelena i Ivan dali su savet kako odoleti iskušenjima u ovo ludo vreme.

Ivan: Često rasuđujemo o ovom vremenu sa našim duhovnikom i ti razgovori od velike su nam koristi.

Jelena: U poslednje vreme često se setim reči oca Tadeja: „Ne uzimaj previše na sebe brige ovog sveta, već čuvaj svoj mir i živi s Bogom. Neka ide kako ide.“

Komentari (1)

Loading
Stanka 11:08 27.08.2021
Odgovori

Sa postovanjem se obeacam ovom divnom paru ovoj bozjoj porodici.Sve je lepo ,uspeh ,karijera postigli su mnogo.Zamerka velika zasto nemaju jos DECE jer to je najvece bogastvo❣️❣️❣️❣️❣️

hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti