Ostavila je Ivana Bosiljčića, a onda mu posvetila najlepšu baladu: Ova pesma Jelene Tomašević krije tajnu

Ostavila je Ivana Bosiljčića, a onda mu posvetila najlepšu baladu: Ova pesma Jelene Tomašević krije tajnu

Autor: | 30/11/2023

0

Pesma Jelene Tomašević posvećena Ivanu Bosiljčiću

Jelena Tomašević i Ivan Bosiljčić važe za jedan od najskladnijih parova unutar srpskih umetničkih krugova.

Slavni par u braku je čitavu deceniju, a malo ko zna da su njih dvoje pre venčanja raskinuli na neko vreme, a onda obnovili romansu jer su shvatili da su suđeni jedno drugom.

Gostujući u emisiji kod Aleksandre Jeftanović i Boška Jakovljevića, slavna pevačica otkrila je nepoznate detalje o raskidu, a potom i pomirenju sa sadašnjim suprugom.

Ata Images

 

- Desilo se to pre više od deset godina. Ivan i ja smo se zabavljali i pod pritiskom medija smo se razišli. Svako je imao neku svoju priču, svoje mišljenje na to: treba ili ne treba.

Pročitajte: Sama je izabrala, nismo je forsirali: Ivan Bosiljčić otvoreno o ćerki Nini

- I baš tada Sergej Ćetković, moj dragi kolega sa kojim se i privatno družim, nazvao je da mi kaže kako mi je napisao pesmu. Pusti mi on pesmu „Da mi je da mi se vrati moj dragi“. Kažem ja da ne dolazi u obzir da ja njemu pevam „Da mi je da mi se vratiš“ - ispričala je Jelena kroz smeh. 

- Stvarno, ja da ispadam jadnica, neću da pevam ovu pesmu. I prođe neko vreme, bogami, mislim oko dve godine, Ivan i ja smo se već pomirili i jednom prilikom mu kažem: „E, da ti pustim šta mi je Sergej napisao, a nisam nikad otpevala“.

Miloš Nadaždin

 

Pesma Jelene Tomašević na prvo slušanje dopala se Ivanu, a publika je na koncertu zajedno sa pevačicom peva od prvog do poslednjeg stiha.

- Doživela je ta pesma neverovatan uspeh, na koncertima je neverovatno emotivno doživljavaju. Da li su ljudi čuli ovu priču ili nisu, to ne znam, ali svako se pronašao u ovim stihovima - zaključila je.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Ata Images

Slične Vesti

Najnovije vesti