Na Svetog Nikolu upoznao je svog prvenca, vanbračnog sina Marka: Srce mi se kidalo svaki put kada bih pomislio na njega

Na Svetog Nikolu upoznao je svog prvenca, vanbračnog sina Marka: Srce mi se kidalo svaki put kada bih pomislio na njega

Autor: | 16/12/2022

0

Vanbračni sin Siniše Mihajlovića najstarije je dete preminulog sportiste

Siniša Mihajlović prvi put je postao otac pre nego što je upoznao zgodnu voditeljku Arijanu Rapaćoni, koja mu je rodila petoro dece. U kratkoj vezi sa jednom Rimljankom, koju je imao dok je igrao za Romu, slavni fudbaler dobio je sina Marka, koji danas ima 29 godina.

Pročitajte: Zbogom, legendo! Preminuo Siniša Mihajlović

Getty Images

 

Porodica, skrhana od bola, poslednjih nedelja se nije oglašavala, a danas je izdala zvanično saopštenje u kome se, između ostalog, navodi da će Siniša zauvek ostati uz njih i živeti sa svima koji su ga voleli. Njihovu tugu sigurno deli i najstariji sin Marko.

Pročitajte: Dani kada je bio najsrećniji - Ljubavna priča Arijane i Siniše Mihajlovića završila se trostrukim venčanjem

Instagram

 

Marko je oca upoznao kada je imao jedanaest godina. Iako je Siniša nameravao da sa dečakom kontaktira tek kada postane punoletan, njegova supruga Arijana je tu odluku „ubrzala“ i uspela da ga privoli da na dan njihove slave, Svetog Nikolu, upozna svoje prvo dete.

‒ Priznao sam očinstvo i preuzeo obavezu da ga izdržavam i školujem. Bilo mi je teško, srce mi se kidalo svaki put kada bih pomislio na njega. Morao sam da budem čvrst i istrajem u nameri da se ne viđamo do njegovog punoletstva kako bismo onda, kao odrasli ljudi, pričali o svemu, izgradili čvrst odnos lišen nesporazuma proisteklih iz nezrelih mladalačkih postupaka – ispričao je svojevremeno Siniša i otkrio da je prvi susret bio dirljiv.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin