Sve za taštu: Ana Ivanović otkrila neverovatan gest kojim je Bastijan želeo da zadivi njenu majku

Sve za taštu: Ana Ivanović otkrila neverovatan gest kojim je Bastijan želeo da zadivi njenu majku

Autor: | 22/08/2021

0

Ana i Bastijan - Naše najbolje leto

Reket je okačila o klin, njeno ime davno je skliznulo sa vrha WTA liste, nema je više na prestižnim grend slemovima i olimpijskim igrama, a izgleda da je popularnija nego ikad. Kad god se prave ankete ko je najlepša sportistkinja današnjice, svih vremena ili univerzuma, Ana Ivanović po pravilu zauzme visoke pozicije, ako ne i prvo mesto. Da je i na drugim poljima života jednako uspešna kao nekad na terenu dokazuje osmeh bez kojeg ne izlazi iz kuće, čak i kada je umorna od celodnevnog trčanja za decom.

Pročitajte: Kao sav običan svet - Ana i Bastijan kada se kamere ugase, fotografije obišle planetu

Profimedia

 

Ovog leta nekadašnja teniska diva i njen suprug Bastijan Švajnštajger treniraju hedonizam, a i “globtroterizam”. Ako ne računamo sunčanu Majorku, gde Ana ima kuću u kojoj su se stacionirali po povratku iz Čikaga, na turističkoj ruti slavnog para prethodnih nedelja su se upisali Venecija, Firenca, večni Rim, Pariz, Bastijeva Bavarska, pa opet Venecija za koju su emotivno vezani, budući da su se pre pet godina Grand kanalom dovezli do male crkve gde su jedno drugom izgovorili sudbonosno “da”... I tako dalje. Letnji album ispunjen je romantičnim fotografijama i razglednicama koje je Ana slala pratiocima na „Instagramu“, ali ‒ ni tu nije kraj.

Pročitajte: Ekskluzivne fotografije - Ovako su Ana i Bastijan proslavili petu godišnjicu braka u Veneciji

Profimedia

 

Uspela je da usija i asfalt u Berlinu, kao da vreli tropski talas koji je pogodio Evropu nije bio dovoljan. Gala događaj “Raffaello Summer Day” svake godine u ovo vreme okuplja nemački džet-set, ali sada je crveni tepih preuzela lepotica iz Beograda i još jednom zadivila fotografe i modne znalce. Ovi drugi ostali su bez teksta kada su je videli u elegantnoj toaleti sa srebrnim detaljima i diskretnim nakitom. Kako je napisala na „Instagramu“, te večeri osećala se sjajno u svojoj koži i haljini iz snova. Harizma, stav, kreacija – ne zna se čime je više plenila.

Pročitajte: GLAMUR U SALCBURGU - Ana Ivanović i Bastijan Švajnštajger zasenili sve prisutne (FOTO)

Profimedia

 

Javnost nije stigla ni da dođe sebi, a Ana je već zablistala na novom događaju gde je održala drugu modnu lekciju zaredom. Koncert klasične muzike u Salcburgu, Mocartovom rodnom gradu, bio je idealna prilika za to. Ana i Bastijan, pristalice svedenog stila, ponovo su se našli u centru pažnje, dobivši najviše ocene za odevne kombinacije, jednostavne i elegantne, ali veoma efektne.

Pročitajte: Ni ona joj nije odolela - Ana Ivanović nosi najpoželjniju tašnu sezone

Profimedia

 

Dok su se njih dvoje zabavljali u Austriji u Nemačkoj je lepa Ana osvanula na naslovnoj strani specijalnog kvartalnog izdanja magazina “Bunte”. 

Uz konstataciju novinara da se ona i Basti smatraju “parom iz snova”, zvezda aktuelnog broja popularnijeg nemačkog lista u intervjuu je otkrila da je prva rečenica koju je naučila na njegovom maternjem jeziku glasila: “Ne, hvala, srećno sam zaljubljena”.

Pročitajte: Ana Ivanović o braku i porodici - Uz Bastijana sam naučila kako da se opustim

Bunte promo

 

‒ Posle našeg prvog sastanka u Minhenu rekao mi je da to izgovorim ako neko počne da priča sa mnom na nemačkom. (smeh)

Basti je od početka marljivo učio srpski. Želeo je da impresionira taštu, našalila se Ana.

‒ Bastijan i ja sporazumevamo se na engleskom. No, sa decom pričamo sve: i engleski, i nemački, i srpski. Učim nemački, slušam supruga dok razgovara sa sinovima. Znam da kažem nekoliko stvari, na primer “pazite, ovo je opasno” ili “povrće je zdravo”. Sa decom je sve lakše. A porodica je najlepši timski sport na svetu.

Nastavak teksta pročitajte u novom broju magazina HELLO! koji je u prodaji od 20. avgusta. 

 

 

 

 

 

 

Komentari (0)

Loading
Snežana Ilić hellomagazin

Slične Vesti

Najnovije vesti