Sergej i Kristina Ćetković: Naša porodica je čvrsta kao stena, naša ljubav takođe

Sergej i Kristina Ćetković: Naša porodica je čvrsta kao stena, naša ljubav takođe

Autor: | 06/10/2020

0

Tokom nedavne izolacije uzrokovane pandemijom virusa korona pevač Sergej i Kristina Ćetković trudili su se da ostanu vedri. Ćerkama Loli i Mili izmišljali su razne igre, u kojima Sergeju nije bilo teško da obuče kostim Ane iz crtaća “Zaleđeno kraljevstvo”, a sebi postavljali nove ciljeve. Jedan od njih je novi album, piše najnovija "Glorija", koji će pevač objaviti tokom jeseni, uz priznanje da izolacija može i da prija umetniku.

– Sva neizvesnost i pritisak pod kojim je bila naša planeta učinili su da se rode neke nove pesme, kao i da se dovrše neke stare na kojima radim izvesno vreme. Ovaj, sedmi po redu studijski album biće moj poklon za punih 20 godina podrške koju dobijam od publike.

Pročitajte: Sergej i Kristina Ćetković - Imamo veliko poverenje jedno u drugo

Kristina je osmislila kulinarski kanal na kojem pokazuje jedno od svojih umeća.

– Reč je o jutjub kanalu koji se zove “Remek-jelo”. U vreme karantina smo, kao i većina ljudi, uglavnom boravili u kuhinji. I tako se, na Sergejovu inicijativu, rodio novi projekat. “Remek-jelo” je nešto o čemu sam razmišljala i ranije, ali nisam mogla da nađem dovoljno vremena da mu se posvetim – ističe Kristina za "Gloriju".

U domu Ćetkovića Kristina je ta koja kuva jer joj je važno da deca imaju kvalitetne obroke, dok Sergej još uči.

– Volim italijanska jela. Nekoliko sam savladao i sada ih dobro pravim, mada se retko bavim kuvanjem. Kristina je šef kuhinje i fantastična domaćica, a ja samo asistent, uglavnom zadužen za meze i odabir vina.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели SERGEJ ĆETKOVIĆ (@cetkovics) дана 16. Мар 2020. у 10:58 PDT

Sergej i Kristina Ćetković - Naša porodica je čvrsta kao stena

Pevač je sa suprugom na sve moguće načine ćerkama dane pretvarao u divne trenutke, ali to često nije bilo tako lako.

Naša porodica je, bogu hvala, čvrsta kao stena, i nije nam bila potrebna nikakva pandemija da bismo provodili više vremena zajedno. Mi se retko razdvajamo. Nisam sigurna da je ikome od nas bilo svejedno, ali ipak, trudili smo se da ostanemo nasmejani i svakodnevno smo izmišljali nove poslove, a deci razne aktivnosti i igre - iskrena je Kristina.

Mila i Lola okupirane su školskim obavezama, a mama i tata su uvek tu kao najveća podrška.

Pročitajte: Sergej Ćetković iskreno o slatkom poroku i četiri slavlja u porodici

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели SERGEJ ĆETKOVIĆ (@cetkovics) дана 18. Мар 2019. у 9:12 PDT

– Učimo ih da budu dobre, nežne, saosećajne, vredne i darežljive, da nikada ne urade drugome ono što ne bi volele da neko uradi njima. Za početak, to je dovoljno. Želimo da naša deca odrastaju okružena ljubavlju, dobrom energijom, da budu voljena i da vole. Sasvim sam sigurna da će i same sutradan tražiti takav ambijent, jer na drugačiji nisu ni navikle – ističe Kristina i dodaje:

– Sistem vrednosti je toliko iskrivljen i promenjen da jedino ostaje da se mi, roditelji, potrudimo i usadimo im one prave vrednosti koje smo poneli iz kuće, od svojih roditelja. Naravno, odluke će morati same da donose, a na nama je da im ukazujemo na stvaran život, ljude, razne situacije, i da ne ponove greške koje smo mi činili.

Skladan odnos i brak počivaju na velikoj ljubavi i poštovanju

Kristina je neko ko Sergeju uvek kaže pravu stvar u pravo vreme, iskreno, bez mašni i ukrasnog papira. Zato je njihov brak skladan duže od dve decenije, tokom kojih su otkrili suštinu odnosa.

– Kažu da za sve u životu treba imati sreće, a najviše da pronađeš pravu osobu, srodnu dušu s kojom ćeš provesti život. Ta sreća je suština – ističe pevač, dok njegova supruga smatra da je suština u ljubavi: – Ako je ima, onda je sve lako i svaka prepreka može da se savlada – kratko objašnjava Kristina.

Pročitajte: Sergej i Kristina Ćetković - Ćerke su nam ulepšale život

Iako odaju utisak vrlo skladnog para koji se razume pogledom, i kod njih postoje suprotstavljeni stavovi.

– Naravno da ih ima i tako i treba da bude, jer se onda najbolje dolazi do rešenja za bilo koju situaciju u životu. Ali ti suprotstavljeni stavovi ne podrazumevaju sukobe, već samo razmene mišljenja i konstruktivne razgovore - smatra Kristina.

Pevač ponavlja da nikada jedno drugom ne govore neistine ili lažne utehe.

- Probleme ne guramo pod tepih, već se sa njima suočavamo zrelo i racionalno. Trudimo se da uvek zadržimo vedar duh i da, kad god je moguće, sve okrenemo na šalu. Dovoljno je godina i iskustva iza nas da bismo trošili vreme na trivijalne stvari. Kao što je Kristina rekla, naša porodica je čvrsta kao stena. Naša ljubav takođe.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Luka Šarac. Boško Karanović, instagram