Emotivne scene sa gala zabave: Sergej i Kristina Ćetković proslavili 25 godina braka

Emotivne scene sa gala zabave: Sergej i Kristina Ćetković proslavili 25 godina braka

Autor: | 16/03/2024

0

Sergej Ćetković proslavio 25 godina braka

Danas, kada kažete da ste 25 godina u braku, mnogi će vam zadivljeno reći „svaka čast“. Vreme je takvo da čak i najveće ljubavi imaju rok trajanja, ali to očigledno ne važi za Sergeja Ćetkovića i njegovu lepu suprugu Kristinu.

Luka Spremo za magazin Gloria

 

Povodom prvih četvrt veka od trenutka kada su izgovorili sudbonosno "da" par je priredio gala slavlje na jednom lepom mesu u Beogradu. Gosti su bili odabrani – porodica, prijatelji, poznata lica iz javnog života, a među njima i Vesna Dedić, koja je zabeležila najemotivniji trenutak.

Pročitajte: Sergej Ćetković progovorio o razvodu - Razlog su velika iskušenja, avanture...

Na romantičnom crno-belom snimku vidimo Sergeja i Kristinu kako zagrljeni plešu, dok joj on peva jednu od svojih najpopularnijih balada „Na prvi pogled“.

Instagram/dedicvesna

 

„Ne znam veću ljubav i lepši brak“, napisala je Vesna uz snimak koji je razgalio sve.

Zabava je bila u stilu poznatog para, elegantna i jednostavna. Dirljivih momenata i dobre atmosfere nije nedostajalo, a ni dobre muzike.

- U Kristinu sam zaljubljen od malih nogu - otkrio je pevač jednom prilikom.

Instagram/dedicvesna

 

- Otkako znam za sebe, znam i za nju, pošto su naši putevi bili baš filmski. Moji stric i strina su kumovi sa njenim roditeljima, a i moji se dugo godina znaju sa njima. Posle dugo godina sreli smo se na mom nastupu u Podgorici. Došla je sa drugaricom. U prvom trenutku nisam bio siguran da je to ona, pa sam odlučio da otpevam pesmu „Tina, bambina“ od Kneza. Kada se nasmejala, bio sam sto posto siguran da je to ona.

Pročitajte: Tatino zlato - Sergej Ćetković ne pokazuje ćerke javnosti, ali sada je za to imao veliki razlog

- Odlučio sam da joj priđem uz rečenicu: „Ja moram ponovo da te vidim“. Ona mi je odgovorila: „Daću ti sliku, pa ćeš me gledati“. Dugo sam je osvajao. Neki ljudi se bukvalno pronađu i verujem da svakoga čeka njegova srodna duša.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Nebojša Babić

Pročitajte još

Najnovije vesti